Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
Osbiscie wiekszosc przepisywanych mi neuroleptykow nie dzialala za dobrze na poczarku po arypiprazolu byla ogromna sennosc nie moglem funkcjonowac norlmalnie. Najgorsza byla olanzapina, bardzo przytylem zarlem jak swinia a na sen srednio pomagalo. Aktualnie mam na sen kwetiapine i pomaga ale warzywko ze mnie robi wylaczam sie i jestem przymulony.
  • 1223 / 487 / 0
No dlaczego są złe ? przeczytałem ten wątek i nie widzę w nich żadnego zła, leki jak każde, odpowiednio stosowane pomogły wielu ludziom, ćpuny neuroleptyków nienawidzą bo niestety nie nadają się do ćpania.

widzę że ktoś zmienił trochę nazwę wątku i ta jest prawidłowa, przepraszam za post pod postem.

scalono {Demis}
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.

Marihuana tylko na receptę. Tajlandia zmienia politykę dotyczącą "miękkich" narkotyków

Marihuana w Tajlandii jest dostępna już tylko na receptę; w życie wszedł dekret zmieniający wprowadzone trzy lata wcześniej liberalne zasady sprzedaży specyfiku - podała w piątek agencja AP, przypominając, że Tajlandia była pierwszym azjatyckim państwem, które zdekryminalizowało obrót marihuaną.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.