Dział poświęcony wszystkim izomerom efedryny, także pseudoefedrynie.
Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
jasli nigdy pseudoefedryny nie brałem to ile wziąć mg żeby coś poczuć ale żeby mnie z kapci nie wyjebało??
  • 1174 / 222 / 23
300mg powinno być wystarczające, ale pseudoefka jest słaba
  • 155 / 19 / 0
Z tych dwóch -efedryna i pseudoefedryna, jeżeli efedryna byłaby bardziej dostępna, to które wam się wydaje lepsze do sportów wysiłkowych, typu długie biegi itp?
  • 8 / 1 / 0
Po pseudo efce wieksze jazdy dzien po.Prawdziwa efka dziala o wiele mocniej i silniej przy mniejszych dawkach,przynajmniej u mnie
  • 1174 / 222 / 23
Raz po efce za dzieciaka zrobiło mi się biało przed oczami leżąc na łóżku i przeteleportowałem się w sekundę do innego pokoju leżąc na ziemi. Polecam
  • 9 / / 0
Ból po efce + kawa w klatce piersiowej. Co to może być? 1/2 tabletka tussi i dostaje jakiegoś ataku paniki... Kiedyś tak nie było. Bralam efke 5 lat codziennie aż do Momentu gdzie w zeszłym roku przedawkowałam co nie co. Od tamtego momentu źle toleruje efke :((
  • 968 / 96 / 0
Miałem kumpele co zjadła kiedyś jedną tabletkę tussi na imprezie i potem dowalała się do wszystkich chłopów,twierdząc iż miała taką banie po tussi.
  • 325 / 50 / 0
Czy pseudoefedryna jest słabsza 4 krotnie czy 10 krotnie od efedryny. Źròdła się ròżnią.
  • 1545 / 1586 / 0
20 maja 2021Khirka pisze:
Ból po efce + kawa w klatce piersiowej. Co to może być? 1/2 tabletka tussi i dostaje jakiegoś ataku paniki... Kiedyś tak nie było. Bralam efke 5 lat codziennie aż do Momentu gdzie w zeszłym roku przedawkowałam co nie co. Od tamtego momentu źle toleruje efke :((
Moze dlatego ze przedawkowalas, to psycha Ci robi takie numery.
Uwaga! Użytkownik MaryJayDu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 50 / 6 / 0
Ciężko jest teraz dostać efke? Chetnie wszedłbym na ECA i trochę się dociął, ale jak są kłopoty z dostaniem efedryny to jednak mi się nie chce starać.
Mają opory żeby to wypisywać online? Co ściemniać? Kaszel? %-D
ODPOWIEDZ
Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.