Obawiam się, że mam także podsłuch, ponieważ połączenia są przekierowywane na inny numer niż numer poczty głosowej.
Kasować co się da, jak najszybciej. Będzie bezpieczniej
Jeśli już posiadać konto na FB, to tylko w celu wstawiania jakiś badziewi, a nie konwersacji w sprawach karanych.
Już ok. 10 lat temu, gdy za dzieciaka złapano mnie z niewielką ilością suszu to pytano mnie o konwersacje z fb oraz przytaczano mi cytaty..
Przestrzegam fejsbukowiczów przed rozmowami na takie tematy.
Zawsze można posiłkować się też privnote.com, ale jak to mówią, Polak idzie na łatwiznę i o wszystkim rozmawia przez fejsa, a potem karramba.
Skasowanie komunikatora fb raczej nic nie da. Ogarnij dysk główny (szyfrowanie) i pozbądź się jakichkolwiek rzeczy realnych, które można przedstawić. A takie rozmowy i inne to przeprowadza się eyes for eyes, a nie na komunikatorach, do tego jeszcze fejsbukowych.
Serio? Nie dość, że prosto się tam włamać, to jeszcze dyskutować na swoim prywatnym koncie na takie rzeczy. Lol.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.