Więcej informacji: Modulatory GABA w Narkopedii [H]yperreala
Moja DOC mówi, że depakina dobrze zwiększa działanie klozapiny oraz reguluje nastrój - obym nie wpadł w depresje ani w manie.
Jakoś nie czuje się zamulony, także nie odczuwam skutków ubocznych.Jest elegancko.
Nastrój mi wyjebał tak w dół że nie ogarniam, jakiś poryty stan mi się wkręca jakby lekka derealizacja, lęk, nie wiem. Daaawno tak się nie czułem. Czy to serio już dawałoby o sobie znać? Bo jak tak to dorzucam to co pominąłem i dopiero po wizycie u lekarza zacznę odstawiać
Biorę w postaci Depakine Chrono 500mg
Czego moge sie spodziewac po tym leku?
Aktualniw nie mam depresji ale jestem ze tak powiem wyprany z emocji
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.
Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi
Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.