Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
26 kwietnia 2021lol pisze: Jaki to wypelniacz w tym przypadku?
Wpisalem w gógle, ale nie mogę na szybko znalezc. Ciekawi mnie czy jest kilka uniwersalnych czy mnostwo i dobiera się indywidualnie(...)
Wystarczy przeczytać ulotkę i dokładny skład danego leku, w zależności jaką ma pełnić funkcję będzie powlekany w różne polimery. Do wyboru mamy trzy, czyli rozpuszczalne albo nierozpuszczalne w żołądku i zależne od pH.
Najpopularniejsze do z założenia opóźnionego albo stopniowego uwalniania to: sproszkowana żelatyna, metyloceluloza, skrobia, wiele innych.
W przypadku Tramalu to celuloza mikrokrystaliczna. Działanie wyjaśnione w poprzednim poście, nie mam nic więcej do dodania. Warto nadmienić, że Tramal różni się od Poltramu, co widać gołym... językiem.
Tramal woskowy, Poltram bardziej pudrowy, na pewno się pod tym względem różnią. W ogóle jak to jest, że czynna ta sama a Tramal jednak według mnie paca lepiej, niż Poltram? Myślę że o wypełniacze właśnie może chodzić. Wystarczy szybki research ulotki, muszą być wypisane substancje pomocnicze, a większość z nich wzmaga działanie każdej poprzedniej, albo się z nią wiąże.
Ćpuńskim tokiem myślenia: rozgryzać, żeby czesało intensywnie i szybko, dorzucać w zależności od upodobań: sproszkowane w pył - albo grubo, albo wcale,
pogryzione - wciąż grubo,
jedne pogryzione a drugie nie, dla efektu podtrzymania.
25 kwietnia 2021Atropolamine pisze: kupiłem se tramal retard 200 mg mabron.Dobre to? Trzeba kruszyć? da to coś?
Nie ćpam niczego w ciągach, więc nie wiem, z czym to się je. Bardziej z ciekawości pytam.
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
Podbijam ! Również mnie to interesuje.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Jelita wracają do normy :) to ostatni odczuwalny skutek po tramalowy, mija 2.5 miesiąca od odstawki. Wraca też DUZO LEPSZE samopoczucie
Jak sprawdzić z czym mamy do czynienia - w przypadku Tramalu retard wpisujemy w duckduckgo tramal retard chpl i przechodzimy do punktu 6.1 gdzie wyszczególnione jest wszystko.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.