Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 23 / / 0
Czystą, dostałem ją na moje przewlekle rozwalone kolano - efekt rollerbladingu. Mam całe dwie paczki czyli 900 mg. Czy to aby nie za wiele na pierwszy raz?
Ogólnie nawet kody nie testowałem tak na poważnie [ 2 próby po 150 mg ale wiecie -receptory nieszczęsne, nie poczułem nic, może minimalnie po drugim razie, lekkie odprężenie).
Wychodzi więc cztery tabletki specyfiku o nazwie klon, 20 tabletek kody i powiedzmy szklaneczka whiskey.
Niech to ktoś utwierdzi, żebym nie kopnął w jakże piękny kalendarz %-D
  • 254 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: eikrl »
Może ogranicz klony do 1mg, jak nie masz tolerki na benzo, bo może być "srogo". A poza tym mix ok;]
Uwaga! Użytkownik eikrl nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 239 / 9 / 0
ja pierdole ja za pierwszym razem jak brałem kode to 200 to mnie nie było,byłem tak porobiony że lezałem w łóżku i nie moglem wstać.ale to nawet nie było takie przyjemne.nie wiem o co chodzi z wyrobieniem sobie receptorów opiatowych bo kode próbowałem wiele razy w różnych ilościach.imo tramal kopie ostro dupsko kodzie,jest o wiele przyjemniejszy...ostatnio przyjąłem dawke około 75mg kody tak 75mg.chyba 6 tabl po 12,8mg bodajże.przyjąłem z nurofenu plus i poczułem działanie i to było dosyć przyjemne.na 100% to nie była wkrętka.ja ma jakąś wrażliwość na opiaty czy co ? no mówie wam 200mg tramal retard i jestem w 7niebie.heh

co do tych leków to clonazepam wedle uznania na początek 0,5mg-4mg[tak 1-2mg najbardziej optymalnie].lepiej nie łącz z piwkiem czy z whisky wypróbuj jak to samo działa.później baw się w mixy ale ostrożnie z dawkami bo to wszystko depresanty alk,benzo,koda.
Uwaga! Użytkownik puchatek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 254 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: eikrl »
Widzisz, ja też tego nie rozumiem. Od pierwszego razu - 150mg - wyszystko działa na mnie dobrze, choć potem było już tylko lepiej ;-)
Uwaga! Użytkownik eikrl nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 57 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Beka w ogóle. Założeniem tego forum było, że jak ktoś chce to i tak zaćpa, a tu ma się dowiedzieć jak nie zrobić sobie krzywdy. Ten temat doskonale pokazuje, że to jest fail, a to forum to wylęgarnia zła. Można było kolesiowi wkręcić, że nic nie robi z tego co ma albo że nie warto bo gówniana faza. Ale nieee. Ćpuńskie szmaty.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 333 / 11 / 0
Po co klamac? No wlasnie dowiaduje sie koles jak nie zrobic sobie krzywdy. Klony+alkohol odpadaja na I raz, jak to napisal puchatek. Klony wlasnie 1-2mg i 200 mg kodeiny, maksymalnie 300 mg.
Jakos tam sobie zyje... Nie jest zle :)
  • 1743 / 26 / 0
5 tabletek lecytyny i do nauki a nie o klonach mi tu dyskutować %-D

Ew. na siłownie
Non omnis moriar.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania

Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.