Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
A krwotok z nosa był obustronny czy tylko jedna dziurka krwawiła ? Bo jak tylko jedna to w drugą możesz walić. Akurat mi nigdy nie zdarzył się krwotok z nosa po amfetaminie ale po kryształach za to nie raz gdy waliłem tylko w jedną dziurkę i w zasadzie to specjalnie waliłem w tą jedną dziurkę do oporu po to żeby w razie wyżej wymienionej sytuacji mieć drugą w zapasie
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
Zresztą nawet nie napisałeś po jakiej ilości łapą cie schizy i w jakim dniu ćpania się one pojawiają a to jest też trochę ważne żeby jakoś pomóc bo czasami na niepokój pomaga zwykłe suplementowanie magnezu. Kiedyś uważałem że magnez to jest jakieś placebo ale gdy poznałem porzdąny magnez w dobrze przyswajalnej formie to odczułem bardzo dużą różnice.
Generalnie - stres powoduje obniżenie poziomu magnezu, obniżenie magnezu powoduje większy stres, większy stres powoduje jeszcze większe problemy z tym pierwiastkiem więc to może być takie zamknięte koło które będzie się co raz bardziej i szybciej obracać. Nawet jeśli nie zależy komuś na zdrowiu i lata w trzech-czterodniowych ciągach bez spania i jedzenia to warto suplementować się magnezem i generalnie każdym innym minerałem i pierwiastkiem bo jeśli już twój organizm nawet nie może liczyć na pożywienie dzięki któremu miało by z czego nabrać energii to warto się suplementować.
Dodano akapity -- 909
12 kwietnia 2021kajmannnn pisze: co polecacie na zniesienie schiz i anxiety w czasie fazy? alkohol niby działa ale szukam innego rozwiązania. może coś co by działało bardziej w tle i głównie tylko znosiło jakieś głupie paranoje.
12 marca 2020mmigotka pisze: @p420 mnie bardziej zastanawia, jakim cudem jest Ci po speedzie zimno? Przecież to jest wygrzewacz straszny. Jak w zimie był dobry speed u mnie to były dni, że kurtki nie nosiłam a okna w samochodzie otwieraliśmy bo nam było gorąco :D a tak serio, nie ma chyba lepszych sposobów. Może cieplej się ubierz, ale wątpię że taka prozaiczna rada cokolwiek da. Chyba, że jest tu jakiś doświadczony speedziarz i się wypowie :v
"zmień zródło" sobie darujcie, bo po każdym to samo.
Po mj hobby- turysta od fleszy dystans :) nie gadam z ludźmi bo myślę o czymś innym i tracę wątek, albo po prostu nie słucham co się do mnie mówi :)
Tylko obecnie jaram, ścierwa nie tykam praktycznie od kilku lat :)
amfetamina to zdecydowanie "wygrzewacz"
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.