Luźne pytania i dyskusje odnośnie substancji oddziałujących na system GABA. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 8103 / 909 / 0
Ale ten lorazepam jest euforyczny :ojeju: .Do tego tabaczka ( anyż + nutka mięty ) i kawulec :kawa: .Po prostu jest luz, ale nie ma takiego ostrego wejścia jak klon.
Of course lorek a klon to jak dla mnie zupełne inne spektrum działania. :patrzy:
lorazepam daje lekkiego kopa a po klonie dobrze po siedzieć, wypić piwko w rozsądnych ilościach - dla przykładu rozjebać się na fotelu, male piwko i do tego 2 mg klona...4 też ujdzie. %-D

Ale jak dla mnie to i tak klonazepam wygrywa.Nazywam go ''morderca czarnych myśli.''
Jak tylko coś albo ktoś mnie wkurwi to jak ręką odjął a lorek mi tego nie tłumi.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 78 / 9 / 0
Lorafen to chyba najbardziej przypałowe benzo z dostępnych na polskim rynku. Do tego widać jak chuj, że coś się brało. Chociaż nie powiem, przykurwił bym z 10 gram i do wyra.
Uwaga! Użytkownik ihaveaquestion nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 358 / 73 / 0
Moja babka od lat 20 (?) bierze lorafen. To jak ja przygrzeję i mam fazę na rozmawianie ze wszystkimi o wszystkim, to ona najlepiej nadaje się do rozmowy, takie dwa uśmiechnięte ćpuny. Tylko ona nie ma świadomości swojego uzależnienia.
Nic mnie nie wzmocniło tak jak bycie biednym i na zwale.
  • 78 / 9 / 0
To weź babci kontroluj dawki, bo na pewno wiesz, że starsi ludzi są bardziej wrażliwi na działanie benzodiazepin. Depresja oddechowa itp. Moja Babcia też brała Relanium, w czasach jak jeszcze nie było na receptę. Wogóle podejrzewam, że u co którejś tam babuni by znalazł benzo. Ja babci już nie mam, ale sąsiadka 80+ lat nie raz poratowała mnie listkiem tranxene :-)
Uwaga! Użytkownik ihaveaquestion nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 505 / 91 / 0
Benzo dziadki mają pod dostatkiem
Znam babkę co do końca lat 80 gotowala makowine z nacietych makówek i zaprawy miała na całą zimę.
Był to lek na większość jej dolegliwości
Gdy został zakazany Mak lekarski, relanium jadła listkami dziennie
Dziś od lekarza osoba 70+ dostanie benzo czy tramal bez problemu
Jedyne pytanie lekarza to ile opakowań:)
  • 78 / 9 / 0
Ma taki lekarz świadomość, że babka wpieprza to kilkadziesiąt lat i najzwyczajniej w świecie nie chce mieć kobieciny na sumieniu, jakby miała nagle nie dostarczyć do organizmu pół listka relanium czy tam oksazepamu :-)

Chociaż i mi w zastępstwie za rodzinnego trafił mi się typ: "Panie ja nie mam czasu, nazwa, dawka i ilość paczek, raz dwa".

Za słabo wykorzystałem okazję, ale to chyba kwestia szoku :-) Powinienem nabrać zapasów do lata.
  • 358 / 73 / 0
@ihaveaquestion W tym przypadku myślę, że nie ma już co ratować. Ona twierdzi, że bierze max 2 tabletki i CZASAMI dobiera. Wiem, że bierze jeszcze jakieś benzo poza Lorafenem, ale się nie przyzna. W tym wieku 77 lat benzo pozwala jej normalnie funkcjonować, a jak chciała zmienić lek, to lekarka powiedziała jej wprost, że będzie jej trudno rzucić lorka. Plus ma choroby współistniejące, jest pochorowana. Ma też po 3 opakowania dorety na miesiąc przepisywane.
Starsi ludzie w większości są wjebani w benzo.
  • 78 / 9 / 0
I co, podpierdzielasz babuni lorka czy prawilnie nie tykasz? :-)))
  • 358 / 73 / 0
Ona więcej wie o mnie niż ja o niej :) Nigdy nawet nie miałam nawet zapędów do szukania - może dlatego, że ona strzeże swojego.
  • 78 / 9 / 0
Może jeszcze jest odwrotnie i Ty masz podbierane. (nie posądzając babci :P)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).