2x w tygodniu jest ok .Ale jak przypadł ci do gustu ,szybko zmienia sie w ciąg .Pilnuj najmniejszych możliwych dawek np 15do 25mg .Nie przekraczaj 75/100max mg .Jak wpadniesz w ciąg ,pamiętaj żeby schodzić stopniowo ,powoli redukując !
25 marca 2021q110 pisze: Na co dostaliscie baklofen? Nie wiem co wpisac lekarzowi online
@starysteve no napady nieświadomości z relacji policji i sąsiadów krzyczałem jakbym był "opętany" i to się zgadza dopiero co odzyskuje głos roxjebalem dzwi waliłem w ściany z pięści gadałem z jakimiś ludźmi np kątem oka widziałem jak stoi obok mnie ratownik medyczny chowałem się w łazience mówiąc że nie wyjdę jak nie pójdziesz do tego to dziwne uczucie że biorę udział w jakimś teatrze gdy przybywała policja byłem w szoku że takie rzeczy mówią o tym krzyku miałem też telefon na głośnomówiący więc dziewczyna potwierdziła mówiła że ciągle powtarzałem "nie rób mi nic idź stąd obiecałaś że on już nie przyjdzie itd"
Gadam gadam i nagle budzę się i jak gdyby nic jestem "normalny " by po chwili było to samo robiłem sobie kanapki kawę straciłem poczucie czasu policja była dwa razy w przeciągu dwóch godzin a ja myślałem że minęła doba drugim razem była karetka wziąłem prometazyny trochę i zasnąłem
Czy po trzech dniach ciągu na 50mg teraz 25mg zadziała jakoś czy trzeba odczekać ileś dni?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną
Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.
Bimber to przeszłość. Teraz Podlasie gotuje "kryształ" wart 36 mln zł
Podlasie, które przez lata kojarzyło się z produkcją domowego alkoholu w garażu, dziś ma nowy "eksportowy" towar. Światek przestępczy odkrył chemiczną niszę i jak się okazuje, potrafi z niej zrobić interes wart fortunę. Policja natrafiła na laboratorium, w którym dosłownie "gotowano" kryształ. Substancje miały truć innych, choć ich producenci bardzo uważali, by sami nie zatruli się oparami, dlatego pracowali w maskach z filtrami. Już bez masek, ale w kajdankach, trzech mężczyzn trafiło w ręce funkcjonariuszy. Podczas akcji policja zabezpieczyła ogromne ilości narkotyków oraz nielegalną broń.