Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 9 / / 0
Nazwa: Tesla
Kolor: różowy
Kształt: tarcza ,
Logo: inwers logo Tesla,
Gdzie kupione: okolice Rzeszowa
Kiedy kupione: luty 2021
Sposób przyjęcia: doustnie 1/2 tabsa 160mg
Opis działania: Faza zaczęła wchodzić po 30min w trakcie podróży autem odczuwalne wyostrzenie kolorów, jazda wydawała się bardziej płynna i ogólnie mega przyjemna, euforia i lekki słowotok trwające ok 3h faza wzmocniona potem mj, brak większych nieprzyjemności związanych z zejściem oprócz lekkiego uczucia niepokoju

Ocena działania: 7/10
Brane w 2 osoby w trakcie nocnego tripa na punkt widokowy.
SZWSZ
  • 5 / / 0
Nazwa: ananas
Kolor: pomarańczowy
Kształt: Ananas?
Gdzie kupione: górny Śląsk
Jadł ktoś, może ktoś powiedzieć co w nich siedzi.? Bardzo było by miło bo na kamikadze nie zarzuce :zombie:
  • 3182 / 898 / 5
Dobre?
IMG_20210406_215228_891.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 773 / 105 / 0
@drugsencantador
Mordo nie chce Cie smucić, ale ktoś chyba Cie chamsko wyjebał jeśli sprzedał to jako MDMA lol
Wystarczy pierwszy wynik z duckduckgo zeby sie dowiedzieć, że to tabletka 100mg lamotryginy xDD
Chyba ze zaczeli w taki sposob pressować MDMA, ale w to wątpie...
  • 407 / 40 / 0
@Chujcidobuziiii próbowałem niedawno srednie ok 140-170mg
  • 51 / 2 / 0
@DelicSajko Jadłem te punishery kilka miesięcy temu i bardzo słabo robiły. Po jednej pigule czułem się tak, jak po dwóch piwach. Zero euforii.
  • 119 / 14 / 0
spotkał się ktoś z niebieskimi spongebobami? co tam siedzi?
Uwaga! Użytkownik politomax__ nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Spotkał się ktoś z tym?
Nazwa: ?
Kolor: czerwony/pomarańczowy
Kształt: okrąg
Logo: brak
Gdzie kupione: Wwa
Kiedy kupione: 10.04
Dodatkowe komentarze: Czy ktoś się z tym spotkał. Pierwszy raz spotykam się "pustą" tabletą https://imageupload.io/i/p82Qq1fhkL
  • 119 / 14 / 0
10 kwietnia 2021politomax__ pisze:
spotkał się ktoś z niebieskimi spongebobami? co tam siedzi?
Nazwa: spongebob
Kolor: niebieski
Kształt: prostokąt
Logo: wizerunek spongeboba z przedziałką na pół z tyłu
Gdzie kupione: wiocha na podkarpaciu
Kiedy kupione: 12.04
Efekty: bardzo przyjemna piguła, nie jadłem prawie poł roku emy i porobiło fajnie. myślę, że ma trochę ponad 200mg. połówka była już wyczuwalna, ale po godzinie dorzuciłem resztę i było całkiem si chociaż znajomi z mniejszym doświadczeniem rozpływali się po połówce.
Uwaga! Użytkownik politomax__ nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 22 / 1 / 0
06 kwietnia 2021DelicSajko pisze:
Dobre?
IMG_20210406_215228_891.jpg
kolego kilka mc wcześniej były kozaki na terenie NL, 220-240 mg w tej chwili latają tam wyjebki miedzy 140-160. nie wiem czy to samo leci na PL. :pacman:
No Pain No gain
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Marihuanoholik – nowa definicja dla nowego języka debaty o uzależnieniu

W świecie, w którym alkoholik nie jest „ćpunem”, tylko „osobą z chorobą alkoholową”, a osoby uzależnione od leków otrzymują wsparcie zamiast pogardy i aresztów – czas również na zmianę języka wokół marihuany, która prędzej niż później zostanie w Polsce zdepenalizowana. Dlatego proponujemy wprowadzenie nienaukowego terminu „marihuanoholik” – jako neutralnego określenia osoby, która straciła kontrolę nad swoim używaniem marihuany i odczuwa tego konsekwencje w codziennym życiu. Zaznaczamy, że definicja ta nie ma zastąpić klasyfikacji medycznej, a jedynie usunąć stygmantyzację.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.