Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 1664 / 301 / 0
Nie ma sensu skokowo zwiększać dawki. Jak już, to o 75 mg i obserwuj jak się czujesz.
Wrzuciłem 225 mg pregi i przypomniałem sobie wielką myśl słynnego cysorza rzymskiego Pregabalusa:
Pregabienie czyści krew
Po nim czujesz się jak lew
Zwinność małpy, chuj z kamienia
To zalety pregabienia.
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 84 / 4 / 0
bral lub bierze ktos prege z fluwoksamina? maja na siebie jakis wplyw brane razem?
  • 600 / 109 / 0
Addycyjne wzmocnienie działania aksjolitycznego.
"Głębia ziewa na powierzchni,
a powierzchnia okazuje się dnem głębi."
Stanisław Ignacy Witkiewicz
  • 217 / 117 / 0
w czerwcu bedzie rok od zasadniczego rozstania z pregabalina i do tej pory mam mioklonie. Pewnie juz trwale uszkodzenie, moze trailer do parkinsona na starosc, padaki, kto wie. Bede szedl z tym do lekarza pewnie niedlugo.
Uwaga! Użytkownik bulku nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2041 / 336 / 0
Niektóre miklonie można leczyć. Z tego co czytałem leczenie jest jednak skomplikowane i nie daje żadnych gwarancji. Musiałeś spore dawki trzaskać, może też innych leków nadużywałeś? :patrzy:
jezus_chytrus w wątku o Medycznej Marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
  • 84 / 4 / 0
A ma ktos po tym mdlosci, takie uczucie jakby bylo za slodko w ustach itp
  • 314 / 66 / 0
W japie to tylko epicka sahara. Dodasz bucha i możesz się udusić w wyniku sklejenia jęzora z podniebieniem. Słodki smak? Dziwne bo pregaba raczej jak szmata do przecierania podłogi pachnie, a smakuje tak byle jak. Mdłości nigdy nie zauważyłem.
  • 392 / 95 / 2
31 marca 2021o3a pisze:
bral lub bierze ktos prege z fluwoksamina? maja na siebie jakis wplyw brane razem?
Brałem pregabalinę z fluwoksaminą, a wcześniej z wortioksetyną i escitalopramem. Pregabalina przebija się przez każdą z tych substancji i wyraźnie dominuje, nie zauważam żadnej synergii!
!מרנא תא
  • 1664 / 301 / 0
Wyhaczyłem pregabalinę Sandoz, 70 naboi kalibru 150 mg za jedyne 4,22 zeta %-D Fazeum Maximum! Taniej to już tylko w worku z Chin można dostać. Wciąga się świetnie, wręcz stworzona do walenia w kinol.
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 39 / 5 / 0
jest sens zarzucać 150mg i po 1.5h/2h dorzucić 300mg, czy wjebać całe na raz żeby pierdolło konkret? xdd
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.