Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 1974 / 526 / 0
Wydaję mi się, tak z moich obserwacji, pregabę lepiej odbieraja osoby, które na codzień miewają stany depresyjne, wiem po sobie, że jak przez 3 dni mam ciągle dół i wrzucę z 900mg (wiem, za dużo) to nagle po 1-2h wracam do życia, stąd taki efekt "ŁAŁ".
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 12 / 2 / 0
Temat mi bliski wiec sie wypowiem że pregabalin jest fajny gdy bierze sie go rzadko, pierwszy raz dawka 300 weszla cudownie, lekkość, lekka zamula ale przyjemna np tego sie spodziewalam po xanie ale po nim tak nie miałam więc wszystko zalezy od osoby, prege mam przepisana na codzien, tolerancja mi wzrosla i zdarza sie jak dzisiaj ze biore dawki grama na dobe i tylko troche czuje sie spokojniejsza. Z doświadczenia wiem ze wystarczy kilka dni przerwy zeby znowu działa mocniej, a codzienne(lub częste) dawki jak moje powodują silne bóle nerek, dodajcie browara i pozamiatane ;p mocniej klepie ale też nerki bolą bardziej :trucizna:
Atomówka-wymówka :świnia:
  • 78 / 9 / 0
Kurcze a ja się nie mogę z nią powstrzymać i wpieprzam jak wszystko bez umiaru mianowicie 2-3g, przez to traci swój potencjał i tylko upierdala, jak mocny z skun z bagien.
Uwaga! Użytkownik ihaveaquestion nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 24 / 1 / 0
Ja potrafię 9g zjeść i słabo bo uwierzcie mi tolerka jest bezgraniczna w przypadku tej substancji.
  • 3244 / 553 / 0
Powyżej 1g to wy sobie tylko mózg rozpierdalacie bo normalni to nie jesteście. Do 900 max.
I nie mówię tego jako lekarzyna tylko aktywny obserwator niestety.
Już ex, ale jeszcze jedna próba CT przede mną
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 1306 / 261 / 0
25 marca 2021Pregabalina pisze:
Ja potrafię 9g zjeść i słabo bo uwierzcie mi tolerka jest bezgraniczna w przypadku tej substancji.
Jeszcze coś powiedz nieprawdziwego.
  • 977 / 223 / 0
Pytanie co na to organizm przy dawkach 9g, ciekawe jak z toksycznością? Wrzucanie w siebie takich ilości prochów wydaje się niezbyt rozsądne.
  • 17 / 2 / 0
według mnie to złoty lek, szczególnie przy odstawianiu benzo/opioidów, nie biore rekreacyjnie, boje się sufitowej tolerancji, zresztą, dla mnie i tak benzo czy pregabalina słuzy tylko do leczenia, nie zadowalają mnie efekty rekreacyjne.
  • 3901 / 563 / 0
25 marca 2021hubii pisze:
25 marca 2021Pregabalina pisze:
Jeszcze coś powiedz nieprawdziwego.

czy ja wiem, to wcale nie musi byc nieprawdziwe
ziomek 3-4g ladowal i nie posadzam go o sciemnianie

wiec jak widac sie da :extasy:
czy jest sens to nie wiem bo mnie dosc mocno robi juz 300..
  • 24 / 1 / 0
Możecie nie wierzyć.. Ale ładuje nawet 30x300 amatorzy. Skutków zdrowotnych nie odczuwam ale staram się z tym skończyć i wyzerować tolerke żeby 300 robiło jak dawniej. Polecacie coś pomoże zbic tolerke? CT nawet z 1g to masakra przez kilka dni porównał bym to do ostrego przeziębienia z wysoką gorączka kiedy nawet leżenie w łóżku sprawia ból egzystencjalny :świnia:
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.