Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
No i jak z innymi podzespołami - nerki, trzustka, ogólnie flaki. Nie chcę poruszać kwestii psychicznych.
No i mówimy tu o ciągach tak do 3 tygodni i minimum tyle samo przerwy. Z góry dzięki jeśli ktoś zabierze głos.
@ihaveaquestion ja nawet po kilku dniach przerwy czuję ulgę we "flakach". Wniosek taki, że obojętne to nie jest. W czasie przerw stosuj suplementy na wątrobę. Będzie różnica, ale trzeba pobyć trochę na czysto (mam na myśli kompletnie wszystko, a głównie alkohol).
a pytalem bo ja na flakach nic nie czuje, nawet mnie nie mdli. jestem jednak amatorem, nie wiem ile tych ciagow mialem 3,4, czy moze 5. Teraz zalatwilem sobie 2x100mg op 50 i 2x150mg op 50 i tak sobie poprawiam tym Tramalem nastroj. naprawdę fajny antydepresant. solo oczywiscie, w polaczeniu z na ten przyklad 30 mg bromazepamu leb w dol.
pytanie moje mozna bardzo uproscic. czy tramadol brany w ciagach jest mocno szkodliwy dla zdrowia fizycznego. tyle.
ps: no i najgorzej, ze przewaznie lacze go z alko, nigdy w tym samym momencie ale kilka godzin przed lub po zazyciu cos wjezdza, niewiele ale jednak wjezdza.
trampek dobra rzecz, na typowym opio nie moglbym leciec ciagiem, tu jednak jest git. wcisnalem go koledze spidziarzowi i jest bardzo zadowolony z dzialania.
Tramal jest dobry, zły i niewdzięczny
Miałem w planach nie przekraczać 400 mg żeby nie musieć dorzucać czegoś przeciwpadaczkowego, ale teraz mam trochę zonk..
Miarodajne jest obserwowanie resztek objawów abstynencyjnych jak np. katar, kichanie, problemy ze snem itp. Kiedy wygasną, wtedy organizm się wyregulował. Jeśli chodzi o działanie antydepresyjne, czar wraca kiedy nastrój bez przestaje być gówniany. :)
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.