Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
hej jestem newbie na forum i na przywitanie wyskoczę od razu z pytaniem: czy w uk jest aż taka ściana jeśli chodzi o znalezienie speeda? przez lockdown nie ma jak szukać po klubach, a bez tego trochę nie widzę perspektyw, wszyscy raczej się dziwią po co sobie robić tym krzywdę (lol) zdrówka!
:amfa:
  • 1067 / 206 / 0
Jak chcesz speeda, szukaj wśród rodaków. Ten angielski jest podobno o kant dupy potłuc.
I don't do drugs. I am drugs.
  • 3 / / 0
Czajnikof ma rację. Popytaj rodaków pracujących w dużych zakładach pracy lub mechaników samochodowych... ciapkowe i brytolskie prochy cokolwiek kupisz w 90% jest mixem aptecznego szitu z benzo
  • 83 / 15 / 0
06 grudnia 2020czajnikof pisze:
Jak chcesz speeda, szukaj wśród rodaków. Ten angielski jest podobno o kant dupy potłuc.
Jeśli angielski jest gorszy niż od rodaków to ja nie wiem co oni oferują w takim razie- spida z minusowa ilością amfy w amfie?? Załóżmy ze Polski ma średnio 5% to lokalny będzie miał tej amfy już np -2% ??? żarty żartami, ale o spid który nie jest kryminałem bardzo trudno. W ogóle odnoszę wrażenie ze scena kupna- sprzedaży speeda w Londynie aktualnie to nic więcej jak drwina z bycia narko-konsumentem który przecież płaci a co dostaje to siódma woda po kisielu.
Wciągam amffe ze słomek. A miało być z pińćsetek, dwusetek lub chociaż dziesionek. Walczę o więcej spida w spidzie i patronuję akcji „seta plus”-czy się stoi czy się leży, przykurwić ścieżkę se należy. Walę pasa na lepsze spanie, sranie a także jebanie.
  • 34 / 6 / 0
Są jacyś vendorzy RC w UK w clearnecie? Bo żaden nie chce wysyłać do UK, większość vendorów to Holandia.
  • 4 / / 0
Birmingham pozdrawia, siedzę na nocce i czytam czytam czytam czas przynajmniej leci. Jak myślicie z dark opłaca się kupować tu w UK? Mam dojścia do koko, ale mam wrażenie, że o dużej rozbic ten towar heh
  • 8103 / 914 / 0
Kumpel leczy się na schizofrenie paranoidalna.Oprócz neuroleptyków dostaje benzo, ale to znikome ilości.Mieszka w Szkocji i bardzo ciężko wyrwać większe ilości benzodiazepin [ Przynajmniej tak wnioskuje z jego opowieści ]

P.S. Może ma chujowego psychiatrę.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 183 / 11 / 0
Jak z jakością helupy w UK ? Brown lepszy niż w Polsce, czy raczej wszystko zależy od źródła?
  • 2 / / 0
03 listopada 2020FocusF13 pisze:
Snapchat, messenger itp. to standard... kupowałem tak wiele razy.
Mozesz to rozwinąć?
  • 177 / 26 / 0
02 marca 2021Nozu1212 pisze:
03 listopada 2020FocusF13 pisze:
Snapchat, messenger itp. to standard... kupowałem tak wiele razy.
Mozesz to rozwinąć?
No kolega ci mówi "pisz do Adama Nowaka na mesie" i ty piszesz do niego "siema masz uno palenia?" i on do ciebie "tak mam Kolejowa 42" i ty do niego "Ok za 1h będę" i jak już jesteś na Kolejowej 42 to piszesz "jestem" a on wychodzi i daje ci zawiniątko a ty mu 50zł i się żegnacie. Tak samo na snapie i innych komunikatorach to wygląda.
Ci bardziej sprytniejsi używają privnota.
U mnie to bardziej chronicznie
Ty wolisz mieć stany psychodeliczne
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.