Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
22 lutego 2021EvilDead pisze: @xantiago
Typie, trzeba nie mieć mózgu żeby kurwa nie przewidzieć interakcji 10MG CLONAZEPAMU z 1200MG DXM. To są takie dawki że nawet nieogarniętemu 15-latkowi we łbie by żaświtało że może się to skończyć źle ale cóż na twoim przykładzie widać co klony robią z mózgu gdy się je wpierdala jak cukierki. I dobrze że skończyłeś na SORZe, szkoda że nie umarłeś ale patrząc na twoją głupotę raczej długo nie pożyjesz. Mam nadzieje że selekcja naturalna zadziała ;)
WARN
Co czytam hypcia, to masz ostatni raz przed przerwą
Jakoś nie umiem się od niego uwolnić ale wiem że przerwa dużo by dała w kwestii tolerki i generalnie pewnie było by dużo przyjemniej po przerwie bo wiadomo nawet jedząc codziennie ulubioną potrawę w końcu przychodzi moment że już ci nie smakuje.
@xantiago
"Myślałem na logikę".. no jak widzisz myślenie ci nie wychodzi więc następnym razem po prostu wejdź w przeglądarke albo wyszukiwarke na hypciu i zanim zarzucisz końskie dawki tego i tego to sprawdź czy może nie wystąpią interakcje zagrażające zdrowiu lub życiu ;)
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
12 lutego 2021Jakku pisze: @Jj73
Przeczytaj mój wcześniejszy post, miałeś kiedyś słabe działanie DXM przy takich dawkach jak ja? 3 plat zaczyna się u mnie od 788 mg, po 900 na raz jedyne co miałem to fajny odbiór muzyki, poczucie rozpierdoli wokół, podziel się doświadczeniem. Może od Ciebie coś wyciągnę pożytecznego
21 lutego 2021Jakku pisze: @shelk87
Mi póki co nawet dawka ok 1g nie dała pożądanego stanu. Zakładam, że zadowolenie z tripa osiągać będę po ok. 1350-1600. 1200mg można kupić za 52 zł, jeśli każda apteka u Ciebie ma najniższa oferowana cenę rynkową. Około 6-10 marca chce wybrać się pierwszy raz na taki trip. 4plat zaczyna się u mnie po 1600mg,ale polecę na 1350-1500 i zobaczymy jak będzie. @EvilDead Jakie masz obserwacje względem różnicy po rozkładaniu wyższych dawek na 2 i 3?Chodzi o np. 300-450-750, a 300-1200.Masz jakieś swoje złote proporcje?
20 lutego 2021Sosaaaa pisze: Czy sa tu jacys ludzie ,ktorzy mieli autentyczne bad tripy po dexie? Poczytalem stare wątki ale na ich podstawie prawie jednoglosnie mozna by stwierdzic ze bad tripy praktycznie nie występuja.Tez naleze to tej grupy i dzisiaj na tripie rozkmine na ten temat mialem.Jako ze nigdy mnie to nie spotkalo,probowalem sobie cos wkrecac gapiąc sie na siebie w lustro itp. ale nic,zadnych negatywnych emocji tylko ciagla lekka i niezachwiana euforia.
22 lutego 2021Jj73 pisze:Zauwazylem,ze pelny żołądek znacznie opoznia wejscie fazy ,a cAsem nawet zmniejsza oczekiwane efekty.12 lutego 2021Jakku pisze: @Jj73
Przeczytaj mój wcześniejszy post, miałeś kiedyś słabe działanie DXM przy takich dawkach jak ja? 3 plat zaczyna się u mnie od 788 mg, po 900 na raz jedyne co miałem to fajny odbiór muzyki, poczucie rozpierdoli wokół, podziel się doświadczeniem. Może od Ciebie coś wyciągnę pożytecznego
22 lutego 2021Jj73 pisze:bad tripy jak najbardziej. Kilka razy umieralem,kilka razy myslalem,ze nie wroce z innego wymiaru,kilka końców świata za zamkniętymi powiekami, raz trafilem do piekła, raz jakies byty chcialy mnie porwac i zniewolić,wbijajac mi sie do reala do pokoju, raz mialem mega scisk w karku i tak coraz mocniej i mocniej, nazwalem to efektem czarnej dziury ,ale procentowo to mało w stoaunku do dobrych podróży. Jedyna recepta to spokojna, pozytywna muzyka i spokojny ,swiadomy oddech. Podstawy medytacji pranicznej bardzo pomagaja. Sugeruje,by mieć przygotowany taki mega relaksacyjny zestaw muzyczny, w zanadrzu, nawet klasyka,np Bach dobrze działa w takich sytuacjach.20 lutego 2021Sosaaaa pisze: Czy sa tu jacys ludzie ,ktorzy mieli autentyczne bad tripy po dexie? Poczytalem stare wątki ale na ich podstawie prawie jednoglosnie mozna by stwierdzic ze bad tripy praktycznie nie występuja.Tez naleze to tej grupy i dzisiaj na tripie rozkmine na ten temat mialem.Jako ze nigdy mnie to nie spotkalo,probowalem sobie cos wkrecac gapiąc sie na siebie w lustro itp. ale nic,zadnych negatywnych emocji tylko ciagla lekka i niezachwiana euforia.
Jak ogarniesz legitną strone z DXM w proszku to daj znać bo sam bym sobie kupił. Pewnie patrząc przyszłościowo to jest to zajebista oszczędność
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/weedtravelbyair.jpg)
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/uecocaine.jpg)
UE alarmuje: coraz więcej Europejczyków zażywa kokainę i inne ciężkie narkotyki
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/mjleaves.jpg)
Polska zmaga się z "treatment gap". Psycholog: etykieta ćpuna blokuje dostęp do pomocy
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/dhh.jpg)
Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund
Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/zrzut_ekranu_z_2025-08-27_18-13-07.png)
Nasi sąsiedzi legalizują marihuanę. Do 100 gramów na własny użytek
Czechy przygotowują się do ważnych zmian w swoich przepisach dotyczących marihuany. Od 1 stycznia 2026 roku będzie tam legalne posiadanie do 100 gramów marihuany oraz uprawa do trzech roślin konopi na własny użytek. Dzięki temu, Czechy staną się drugim krajem w Unii Europejskiej, który zdecydował się na takie rozwiązania.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/sekwojapark.jpg)
Tysiące nielegalnych roślin konopi indyjskich usunięte z popularnego parku narodowego
W mediach pojawiła się niedawno informacja o likwidacji gigantycznej, nielegalnej plantacji marihuany w sercu Parku Narodowego Sekwoi. Dla wielu to kolejny „dowód” na szkodliwość konopi. Ale dla nas [społeczności FaktyKonopne.pl], ta historia jest czymś zupełnie innym. To potężny dowód na to, jak destrukcyjny jest czarny rynek i dlaczego tak bardzo potrzebujemy świadomej, legalnej i w pełni regulowanej branży.