inaczej by wychodził jakiś syndrom sztokholmski - osoby nie chcą opio, a jednak do nich lgną
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Na początku dostawałem ''normalne'' dawki, aż doszedłem do układu, że DOC wypisuje mi od groma klonazepamu.
Czy uzależniliśmy się podczas zwykłego leczenia bez żadnego kombinowania z naszej strony.
Czy podczas leczenia nie będąc jeszcze uzależnionym mamy chęć przetestować jak to jest i bierzemy więcej, co w konsekwencji doprowadzając do uzależnienia.
Poza tym żaden (mam nadzieję) lekarz nie zrobił tego specjalnie A chciał nam pomóc.
No może jedynie wg mnie lekarze mają zbyt małą wiedzę na temat leków które przepisują i niemam tu na myśli tylko leków narkotycznych ale z każdej dziedziny. Mogli by mieć jakieś obowiązkowe doszkalanie co xx lat.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.