Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 85 / 3 / 0
Czy sa tu jacys ludzie ,ktorzy mieli autentyczne bad tripy po dexie? Poczytalem stare wątki ale na ich podstawie prawie jednoglosnie mozna by stwierdzic ze bad tripy praktycznie nie występuja.Tez naleze to tej grupy i dzisiaj na tripie rozkmine na ten temat mialem.Jako ze nigdy mnie to nie spotkalo,probowalem sobie cos wkrecac gapiąc sie na siebie w lustro itp. ale nic,zadnych negatywnych emocji tylko ciagla lekka i niezachwiana euforia.
  • 191 / 8 / 0
Chcialbym podziekowac wszystkim odklejencom z tego tematu 😎 nigdy nie laczylem DXM z keta.. jest pieknie
Pop X and we doubled up the dossage :diabolic:
  • 2532 / 602 / 0
Ja po dexie ile rzygalem to mogę policzyć na palcach jednej ręki,jak chodziłem,robiłem coś,jak przestrzegałem zasady - leżeć grzecznie aż do wejścia w dobre 3 plateu to nigdy nie miałem z tym żadnych problemów.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 159 / 12 / 0
@Atropolamine
I o to chodzi, nie wychodzić z domu, nie łazić po mieście.
DXM to najlepiej sprawdza się w łóżku ze słuchawkami na uszach i muza psy-trance.Do tego jakieś mini nabicie lufy na podkręcenie wizuali i wystarczy na początek załadować 450 mg + bicie lufaka, położyć się do łóżka, zamknąć oczy i wirować w astralu. :ręka:
Uwaga! Użytkownik Luzing jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 78 / 11 / 0
Wczorajszy trip - poszedlem do łóżka po 180 zarzuconej o 20:37 i 720, 2
-2,5h później. W sumie to co zawsze-przypalanie lufki z bongo po raz 5-ty (drinka z amolu tym razem nie było), wyjście z psem przy rozjebanym błędniku, nieogar. Z nowych rzeczy to słuchając na yt shpongli, psytrance i innych pojebanych piosenek nie zauważyłem, że w pewnym momencie oglądałem najlepsi "budowlańcy w swoim fachu", myśląc że to dalsza playlista, oraz słuchając muzyki patrzyłem na telefon (potem zdałem sobie sprawę, że mam zamknięte oczy). Może w moim wypadku jest inaczej, tzn. dexter rozkręca się z każdym tripem, a nie słabnie.
  • 779 / 180 / 0
Po pięknym tripie przedwczoraj miałem zrobić sobie przerwę od deksa i to dłuższą ale stwierdziłem że dziś będzie ten ostatni raz przed przerwą. Lecę grubiej niż ostatnio bo będzie 300+900 o ile mi się uda kupić bo w każdej aptece już mnie znają. 1200mg to dla mnie 20,3mg/kg także mogę wylądować na 4 pleateu
"Ta, może dlatego mówią mi: "weź no lecz się"
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
:płacz:
  • 159 / 12 / 0
@EvilDead
3-4 pleateu sa najciekawsze, większości polecam właśnie taki poziom psychodeliczny.Mamy bankowo CEVy i przy zajaraniu traweczki jeszcze fajnie podkręci OEVy.

1-2 pleateu to dobre to posiadowy ze znajomymi, do tego lolek, jeden browar i jest super klimat.
Uwaga! Użytkownik Luzing jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2532 / 602 / 0
No nw czy mamy bankowy cevy,dużo osób ich nie ma a w moim przypadku jest tak ze gonie te cevy (u mnie zawsze jakieś tunele,wielkie ściany,pomieszczenia nigdy zadne wzory) i uczucie poruszania się w przestrzeni jak kodziarze swoją magię a juz praktycznie na żadnym tripie tego nie dostaje,albo jest tego tyle co nic.Mialem kilka magicznych,bardzo wizualnych tripow ale chyba musze sobie odpuścić dexa bo w taki sposób to tylko podbije tolerke a i tak cevy się nie pojawią.Aha,ani ziolo ani dmh tutaj nic nie zmienia bo ziolo to akurat zawsze pale jak wale dexa.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 78 / 11 / 0
20mg/kg, ja pierdole, serio ważysz 60kg?Ja bym musiał wydać co najmniej 100 zł na takie loty, wolałbym poganiać za LSD już. Chociaż sam wczoraj wydałem 40zl i fajerwerków nie było, no nie wiem, wychodzi na to, że albo schudnąć, albo zamiast dexa ogarniać LSD, albo shroomy.
  • 779 / 180 / 0
No tak teraz schudłem jeszcze bardziej przez MPH ale nie jest to duży spadek bo ja generalnie jestem genetycznie "obciążony" szczupłością więc cały czas jestem chudy jak patyk, no chyba że wkręce się bardzo w leczenie neuroleptykami to wtedy tyje ale to i tak nieznaczne podniesienie wagi. Cieszę się w sumie z tego bo większość a raczej wszyscy których znam to po neuroleptykach lecieli z wagą w górę bardzo szybko. Jedna znajoma po 3 miesiącach przytyła 20 kilogramów z hakiem więc bardzo się cieszę że mnie to omija choć nie podobam się sobie jak jestem taki szczupły, uważam że jak mam więcej kilo to lepiej wyglądam i zdrowiej ale mam też tak że głównie moja waga leci w brzuch a nie na całe ciało więc tak na prawdę tylko brzuch rośnie a reszta zostaje taka sama
"Ta, może dlatego mówią mi: "weź no lecz się"
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
:płacz:
ODPOWIEDZ
Newsy
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy

Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.

NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy

Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.

Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy

Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.