Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Zablokowany
  • 1959 / 203 / 0
Ja ostatnio lecę na pregabie i baclo. I czuję się wtedy normalnie. A nie jakoś dziwnie. Ale jak zmiksuje, to mnie odkleja jak po dysocjantach. A ja tak lubię, więc miksuje. Albo klony, alpra. Zapijam alko by mocniej kopało. Dzisiaj np oszukałem matkę że pregaba kosztowała 60zł, a kosztowała 50zł i jestem 10zł do przodu (ale to moje pieniądze były). I ziemniaki. Kupiłem 4kg zamiast 5kg i złotówka do przodu. Ech.
Take DXM and Be Happy
  • 2392 / 659 / 0
Ty Chłopie nie jesteś z pierwszej łapanki i jakich poematów by Ci tutaj ktokolwiek nie napisał. Oraz czego Ty sam byś tam tutaj nie naskrobał - Dobrze wiesz że dopóki nie dotkniesz swojego moralnego dna, Dopóki przez Twoje ćpanie nie wydarzy się coś Tobie lub osobie Tobie bliskiej to nie ma szans żebyś przestał. Będziesz wracał do tego bo to kochasz nawet jak przejdziesz detox. Póki nie bedziesz miał motywacji we łbie TO KONIEC MUSZĘ RZUCIĆ TO GÓWNO BO ZDECHNĘ , CHCĘ ŻYĆ NORMALNIE to nie ważne co kto by robił i co Ty byś robił i tak tego nie rzucisz. A żeby taka myśl zaczęła do łba wchodzić jak mowiłem musi nadejść Twoje dno- dla jednych bedzie obudzenie się na SORZE po przedawkowaniu i przybiciu piątki ponuremu żniwiarzowi dla innych przećpanie wszystkiego i znalazienie się w nocy przy - 10 z pełną pomką ale na klatce schodowej. Dla jeszcze innej osoby usłyszenie o chorbie jaka ją dopadła w związku z zażywaniem. NIESTETY - ale takie sytuacje są potrzebne osobą które tkwią w maraźmie jak Ty. Bo inaczej cały czas bedziesz w nim tkwił i z niego nie wyjdzesz bo jak pisałem wczesniej twój mózg do tego nie dopuści. To jest jebane błędne koło które może przerwać tylko kij wjebany chamsko w szprychę .
  • 1959 / 203 / 0
@Mordrag, dwa razy na OIOMIE byłem, raz na SORZE. I KURWA NIC. Nie pomogło. Dalej ćpam i mi z tym dobrze. Tylko wkurwia coraz większa tolerka i coraz mniejsze doznania. Chyba zacznę pracować i kupować inne ćpanie, bo substancje działające na GABA już mnie słabo klepią.
Take DXM and Be Happy
  • 1223 / 487 / 0
@Demis ja ci coś doradzę, koniecznie znajdz pracę i wyprowadz się od matki która jak sam napisałeś utwierdza cię w przekonaniu że jesteś niedejobany i nie nadajesz się do samodzielnego życia, podziękował bym serdecznie za takie "wsparcie".
  • 1959 / 203 / 0
@igla83, w sumie masz rację. Ale matka też ma trochę racji. W żadnej pracy nie umiałem się utrzymać i nigdy nigdzie długo miejsca nie zagrzałem. Po prostu odrzuca mnie od robienia czegoś. Biorę też tonę leków, na głowę. Jak zapalę bucha po pregabie to mnie odcina całkowicie. I może matka ma rację, że jestem w jakiś sposób jebnięty, bo normalni ludzie się tak nie zachowują.
Take DXM and Be Happy
  • 1223 / 487 / 0
@Demis pewnie i ma nieco racji, no ale zamiast próbować cię wspierać to cię jeszcze dobija ? no sorry ale mając taką starą to nie trzeba ci wrogów 🤔
  • 1959 / 203 / 0
@igla83, wspiera mnie i to bardzo, ale w innych sprawach. Taka matka to skarb. Jest dosłownie na każde moje zawołanie. No i jak byłem dwa razy w psychiatryku, to codziennie mnie odwiedzała. A to w innym mieście było. Nawet jak przedawkowałem to mi wybaczyła i codziennie mnie odwiedzała przywożąc coś do picia i jedzenia i zabierając mnie na spacer często do lokalu na jakąś pizzę czy kebaba. Do tego mnie utrzymuje, wspiera finansowo. Wiem że jakby mnie w dupę kopnęła to może by mi to na dobre wyszło. Ale to matka, matki tak mają. Szczególnie, że jestem jedynakiem. Przeze mnie schudła kilkadziesiąt kilo i prawie osiwiała. To nie ona jest zła, tylko ja. Dzisiaj dla przykładu zasnąłem naćpany na fotelu do komputera. Obudziła mnie i nie robiła problemów.
Take DXM and Be Happy
  • 1223 / 487 / 0
@Demis skoro tak twierdzisz
  • 5313 / 953 / 0
Nawet woli żebyś ćpał po cichu ale miała Cię. Pod kontrolą dlatego mówi że nie poradzisz sobie sam i nie nadajesz się do pracy. Boi się że coś Ci się stanie. To jest pojebane ale wg niej to mniejsze zło.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1305 / 162 / 0
Aż sobie przypomniałem ... Moja matula też przez ten etap w życiu przechodziła jak byłem zajechany i pusty to wolała sama mi coś załatwić np dzwonić do lekarzy czy pójść do kumpla żebym tylko w domu był bo bala się że kogoś zajebie albo ktoś mnie

Najbardziej podłe się czułem jak kupowala mi pompki i igły i tylko mówiła żebym krwi nie zostawił w łazience ...
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Newsy
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną

Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.

„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze

Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.

Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem

Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.