Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 36 / 1 / 0
Jeśli się nie przyczepią to tak. 15 paczek przejdzie?
  • 36 / 1 / 0
Czy mając dodatkowo 30 tabletek klonazepamu w 3 blistrach ale bez oryginalnego opakowania czepią się? Zaznaczam że lek nie kupowany u nas bo w aptece się go nie dostanie. Podobno sprowadzony z Turcji.
  • 2967 / 639 / 0
01 września 2020CATCHaFALL pisze:
Jeśli to Wizzair, bądź Ryanair, to z tego miejsca Ci przyrzekam, że przy przejeżdżaniu przez te stresujące wszystkich taśmy nic się nie wydarzy, promise 😉
Okej, za kilka dni napiszę czy miałaś rację. jak nie to wieczne potępienie. dla nas obu.
"Kocham Was Bardzo" — Marek Kotański
https://www.youtube.com/watch?v=jl9_mWvCmi
  • 1692 / 1040 / 7
Miałam, jak mniemam 😉

Patrząc na ilości tabletek, jakie przy odwiedzinach przewozi moja mama dla mnie i samej siebie, zaczynam powątpiewać czy ktokolwiek na to zwraca uwagę.
Skupiają się na płynach tylko i wyłącznie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu

Psylocybina

Ucieczka zakończona w jeziorze

Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.

Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.