ODPOWIEDZ
  • 8 / 1 / 0
MDA bardzo ciężko dostac jak ktos nie wie gdzie szukać lub nie ma znajomosci ale nie chodzi mi tu o sebixa z osiedla;)
Jeśli chodzi o MDA I MDMA to od dłuższego czasu nie mam problemu ze źródłem.
A jakościowo bdb

MDA to takie MDMA na sterydach :)
Uwaga! Użytkownik FluoroColoro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / / 0
Jeżeli biorę olanzapine 7,5 mg i chciałabym zarzucić pikse za 6 dni, to czy emka zadziala biorąc normalnie neuroleptyk? Jeśli nie, to czy jest sens odstawiać olanzapine żeby zadziałala?
  • 11 / / 0
Miałem ostatnio szansę spróbować dobrego MDA w krysztale
To jest MAGIA po prostu

Jak zarzucisz MDA to nie będziesz więcej chciał wracać do MDMA

A jeśli walniesz MDMA to na fazie i tak będziesz wspominał MDA
Uwaga! Użytkownik ApTeKa365 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1631 / 555 / 0
Strasznie bym chciał spróbować, aktualnie jednak nawet piguł zwykłych od ponad miesiąca nigdzie dorwać nie mogę. feta, koks i trawa na każdej ulicy, nawet sajko z wielu źródeł ciągle i bez przerw, a piguł nie ma. Jakaś fabryka wielka wpadła, czy co się dzieje? Nikt nic nie wie i nikt nic nie ma, a taki duży ten Szczecin.
  • 43 / 15 / 0
Wszyscy znani mi ludzie, którzy brali MDA, bardzo je chwalili. Ja jednak pod wpływem, bo prawdopodobnie na nie trafiałam w piksach, zawsze czułam się, jakbym umierała i serce chciało wyskoczyć mi z piersi. Poza tym paranoję, lęki. Słowem, mam nadzieję, że kiedyś trafię na lepszy sort, albo moja chemia w mózgu po prostu nie jest kompatybilna z tą substancją, a szkoda.
  • 177 / 26 / 0
Z tego co mi się wydaje to dawna metoda produkcji ekstazy polegała na produkcji MDA i potem to było zamieniane do MDMA Emka powstała w ten sposób była zanieczyszczona 10-40% MDA. I to odpowiadało za piękne psychodeliczne walory starych pigół. Obecna metoda stawia na produkcje MDMA bez substancji pośrednich.
U mnie to bardziej chronicznie
Ty wolisz mieć stany psychodeliczne
  • 2877 / 266 / 0
mam jeszcze na jakieś totalnie wymarzone imprezy odłożone 200 mg MDA + 300mg MDMA zmieszane, cudowny mix, czeka na wyjąkowe chwile <3
  • 171 / 25 / 0
@p420 ja bym na Twoim miejscu celował w ulepszonego candyflipa z tym MDA %-D .
Bede sobie musial znowu domowic tego materiału troche. Zbyt pieknie wjezdzala ta substancja, żeby można było się do końca życia obejść smakiem :zombie: .
Uwaga! Użytkownik Sk4Zii nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 584 / 81 / 0
Generalnie mam pewien proch, z tego co sobie poczytalem to moze i jest to MDA ale zalezy mi na opinii forumowiczow.
Mocno gryzie w nos, no niesamowicie przepierdala, nie osadza sie w nosie, nie zatyka. Splyw nie wiem jaki bo nie pamietam dokladnie.
Dawka jakos 150-200 mg - na poczatku dzialanie fizycznie, cieplo,zimno no i tak do 30 min wchodzi - pizda troszeczke mkowa bym powiedzial ale bez pluszowatosci, z 5 godzin niezbitej rownej pipy bez potrzeby dorzutki jak po czysciutkim sztynksie, doslownie terminator a zejscie troche psychodela, zajezdzalo troche jak LSD, nawet nie troche tylko znaczaco. Identyfikowac to z MDA?
Jestem dość trudny.
  • 63 / 3 / 0
Ktoś doświadczony poda różnice między MDMA a MDA? Jadłam kiedyś pikse która nie przypominała typowego MDMA, wejście ostre od razu zmieniały się kolory, znacząco na słuch siadało lekkie falowanie obrazu bez mocnej pluszowosci i trochę psychodeli, widzenie okularów i kogoś, kolor włosów się zmieniał, światło cały czas miało inny kolor czy to było MDA?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.