Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
U siebie puchnięcia twarzy nie zauważyłem, ale suchość w ustach już tak. Ciągle chce mi się pić...
  • 54 / 7 / 0
Hej,

czy ktoś z was miał podobnie na Pregabalinie? a mianowicie:

budze się w nocy ze zdrętwiałymi ramionami, pełnym pęcherzem i całkowicie zaschniętymi ustami, pomimo że do toalety pare kroków to nie jestem w stanie zmusić się do wstania, usta zaschniete na popiół, woda obok łóżka a ja nie jestem w stanie sięgnąć po butelke. 

Biore aktuanie 3*150 i do tego Efectin 75 mg
  • 3455 / 1120 / 0
Sedacja i problemy z pęcherzem to prawdopodobnie pregabalina. Wenlafaksyna odpowiada za zeschnięte usta i suszę.
Guide do Nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 4603 / 2212 / 1
24 stycznia 2021Ricardop pisze:
Hej,

Jak płeć?
  • 7 / 1 / 0
Wolicie jedną poranną dawkę czy taką dzieloną na rano-wieczór?
  • 554 / 138 / 0
@normanjayden musisz sam spróbować, co jest lepsze. Jedni lubią dać z rana mocny strzał, a inni rozkładają to na 2-3 dawki.
Jak chcesz się leczyć, to nie eksperymentuj %-D
  • 3455 / 1120 / 0
Ja dawkuję tak 300-150-0 leczniczo.
To jest wszystko po to, żeby raz na jakiś czas zarzucić sobie rekreacyjnie 150 więcej popołudniu, a wieczorem po GABA lunatykuję w amnezji po przebudzeniu w nocy - dlatego nie stosuję dawek wieczornych. Czuję głód pregabaliny po dobie.
Wyrosłam z dawek "dysocjacyjnych", tzn. nie mam takiej dysocjacji z halucynacjami po predze jak kiedyś - nie zaskakuje i nie chce się ćpać ponad 1800 do tego.
Guide do Nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 54 / 7 / 0
24 stycznia 2021DexPL pisze:
24 stycznia 2021Ricardop pisze:
Hej,

Jak płeć?
M
  • 1930 / 191 / 0
Ja doszedłem do dawek 4g+ jestem na depakinie i brałem z klonami. Doświadczenie nie do opisania. Taka dysocjacja w chuj że czułem się jakbym 900mg dxm zajebał. Następnego dnia miałem gorączkę prawie 39 i kaszel duszący. kolejna dawka pregabaliny pomogła zbić gorączke. I Ibuprofen. Teraz jestem na 2100mg wrzucam systemem co drugi dzień i mnie mocno klepie. Zmniejszam o 300 albo 600mg dawkę i chcę zejść albo do 600 leczniczo albo do zera. JA PIERDOLE CO ZA SUBSTANCJA TA PREGABALINA.
Take DXM and Be Happy
  • 3239 / 552 / 0
Ty chory pojebie, nie wiesz jeszcze czym to grozi %-D
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
ODPOWIEDZ
Newsy
Palenie marihuany może drastycznie zwiększać ryzyko astmy. Pojawiły się nowe dowody

Legalna dostępność marihuany to kwestia, o którą w naszym kraju stale się spieramy. Ma zarówno swoich zwolenników, jak i przeciwników. Ostatnio pojawił się jednak nowy argument: okazuje się, że palenie marihuany może drastycznie zwiększać szansę zachorowania na astmę. Dlaczego tak się dzieje?

Nocna prohibicja godzi w wolność? „Nic tak nie zabiera jak alkohol i narkotyki”

Przeciwnicy nocnej prohibicji argumentują, że tego typu zakazy godzą w wolność człowieka. - Nic tak nie zabiera wolności jak alkohol i narkotyki - zauważyła w rozmowie z PAP psychoterapeutka uzależnień Anna Biskot.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.