Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Lipa z tym sikaniem. Po paleniu 3 dni potem problemy utrzymywały się kolejnych parę dni. Ciekawe, że wcześniej tak nie miałem.... Kupiłem sobie nawet Urinal Intensiv (skondensowany ekstrakt z żurawiny) - wg mnie poprawia trochę sytuację
Tak, zauważyłem też problem z przełykaniem. W stylu wchodzę do sklepu, mam zagaić do ekspedientki, ale mam ślinę w mordzie i nagle sobie uświadamiam, że nie ogarniam jak się połyka - more or less
Najbardziej problematyczną rzeczą w heroinie jest dla mnie to, że nie wiem kiedy przestać palić. Palę mały kamyk na folii, potem drugi, potem trzeci. Rano łeb mnie napierdala i rzygam nawet wodą. Rozumiał bym, gdyby efekty były jakieś spektakularne, a odczuwam tylko że faza jest lajtowa, a potem "kac" na drugi dzień jest przejebany i dosłownie umieram.
16 stycznia 2021pavlooo pisze: Opłaca Ci się to palić? Jeżeli jak mówisz faza jest delikatna, a następnego dnia zdychasz. Nie lepiej coś innego, albo inny sposób podania?
Ogólnie to pewnie, że nie ma sensu tego palić. Poprzez pewne zrządzenie losu mam tego jeszcze trochę, więc jeszcze parę razy sobie dziabnę, a potem pierdole opio.
https://www.youtube.com/watch?v=jl9_mWvCmi
a skoro to ostatnia dawka to musi być porządnie
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.