Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 21 / / 0
ile w ogóle trwa khole, około?
  • 301 / 60 / 0
Jak działanie kety trwa tak do godzinki to hole trwa 20-40 minut.
Pierwsze razy dawały mi dłuższe dziurawienie, potem jakoś się skróciło, ale i tak stan nie do opisania.
  • 916 / 171 / 0
Nie tak często wale kete ale jak już to nawet te 20 minut w dziurze może wydać się wiecznością.
„Minuty będą jak eony ,a godzina wyda się epoka w dziejach świata.”
Jak to powiedział ktoś mądry nie bez powodu zwany białym. :nos:

Dobrze jest mieć coś do myślenia na ten czas. Ja lubię wczytać sobie w głowie jakaś znana mapę gry lub morskie oko i dryfować tam bez celu.
Piętnastu chłopa na umrzyka skrzyni ho aj ho i w butelce rum. Pij na zdrowie resztę czort uczyni.
  • 3455 / 1118 / 0
05 stycznia 2021rosier pisze:
Nawet 1-2 godziny całkowitego, falowego odlotu w nicość. Po 350mg+ IN, na jedną i na drugą dziurę, spore kreski.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 3180 / 896 / 5
05 stycznia 2021rosier pisze:
Wieczność zazwyczaj.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 5136 / 891 / 0
Niby wieczność, ale jak wychodze z dziury to stwierdzam że chce z tego spierdolonego świata znowu do tego kokonu.
Nie masz poczucia ile to potrwa. Lecisz na Andromede z pilotem Tupoleva.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 191 / 8 / 0
Macie jakies patenty na sen po kecie ? Zeby jak najszybciej usnac po ostatnim K-Holu.

Benzo odpada odrazu mowie.
Pop X and we doubled up the dossage :diabolic:
  • 3455 / 1118 / 0
Neuro, np. kwetiapina, uważaj na puls!

Też macie dziwne koszmary po kecie? Chyba, że to psychotyczne się odzywają.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 191 / 8 / 0
Ale co z tym pulsem? Neuro i keta wywinduje puls ?
Pytam bo po stimach taka pernazyna mnie sklada moment i zasypiam odrazu.
Po kecie jak wrzuce pernazyne nic sie nie dzieje 🙃 pewnie dlatego ze zbija dopamine, serotonine a keta na te receptory nie dziala...

Mam olanzapine, jednak jestem po niej zombie na nast dzien :/
Pop X and we doubled up the dossage :diabolic:
  • 916 / 171 / 0
Klasyczna hydroksyzynka? Znajdź tylko jakiegoś starego lekarza. Ja preferuje mianserin tz. Miansec. Ma jednak złożone działanie i nie mogę polecić. Najlepiej iść do lekarza powiedzieć ze chcemy coś na spanie, a mamy problemy z sercem i wio do uszka.
Następnym razem będę pił dużo wódki. Tak to na spanie.

Moge się nafetowac i wydzielić wątek chociaż lepiej niech zrobi to admin.
Piętnastu chłopa na umrzyka skrzyni ho aj ho i w butelce rum. Pij na zdrowie resztę czort uczyni.
ODPOWIEDZ
Newsy
Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.