i placę 15-16zl. tylko to nie przez DOZ a z innej strony
i cena taka sama praktycznie jakbym normalnie kupowal sam antidol w jakims ZIKO czy coś (bo tam kosztuje 14.5 czy cos takiego)
czasem zamawialem o 4 rano i o 9 rano przychodzil sms, ze zamowienie juz do odbioru.
zwykle jak zamawialem w nocy to do odbioru bylo 16-18
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
31 grudnia 2020Swiezzy pisze: @lol
A można parę pączek na raz zamówić?
Chodzi mi o paczuszki ile można zamówić na raz.
Kurwaaa ziomalka mi wyjebała bark... Kość mam w innym miejscu XD
Thiocodin do tych 300 jest myślę w miarę bezpieczny, ale nie jadlbym więcej regularnie. Ja jadlem to 9lat z czego 7-8 codziennie, ale zadnych powaznych negatywnych efektów nie odczułem. Tysiące ludzi się przewinęło i poza pojedynczymi przypadkami nie bylo nic powaznego. Pamietam przypadek chlopa, ktory pil duzo alkoholu i dziewczyny, ktora jadla thiocodin i duzo ibupromu.
@asmo1992
az tyle nie tracisz.
Jezu zapomnialem o hydroksyzynie, wydrapie sie na smierć. PS pamiętajcie ze woda gazowana szybciej wepchnie lek do krwioobiegu, no i ciepła tez.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?
Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.