Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
I wygląd benzowraka. Już sama sprawdziłam
Nie cytujemy postów znajdujących się bezpośrednio nad naszym postem. - {owerfull}
22 grudnia 2020nicki pisze: Ale trudno znaleźć w Internecie jakieś informacje, które to potwierdzają.
Pytanie: czy fenibut i pregabalina powodują tą samą tolerancję? Tzn. jeśli powiedzmy biorę dużo Pregabaliny, to również rośnie tolerancja na Fenibut i odwrotnie?
Tu ziomkowi OBNIŻA się niby tolerka na fenibut podczas brania pregabaliny. Niżej post też, że NIE występuje tolerancja krzyżowa.
https://www.reddit.com/r/phenibut/comme ... tolerance/
Najlepiej brac fenibut rzadko tak czy siak, aby później nie zwalić na pregabalinę
Gdzieś indziej ktoś napisał, że 600mg pregaby = 5g fenibutu, ale bomba na pewno się trochę różni.
22 grudnia 2020KolczanDiabla pisze: Jak w końcu jest z uszkodzeniami szarych komórek po predze? Czy po odstawieniu wraca dawna sprawność mentalna?
Sorry ale nie latam po forach a mój angielski też do tłumaczeń odpada..
Tak czy inaczej Prega chyba zmienia metabolizm
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
Schodzę z dawki i jestem już na maksymalnej terapeutycznej, niebawem mam nadzieję się z nią pożegnam.
Po raz trzeci poruszam temat zdolności intelektualnych w czasie brania tego leku. Jakie spustoszenie mogłem spowodować w swojej glowie? Tzn w pracy czuję się momentami jak paralityk, ale liczę na to, że wszystko wróci do normy. Pytanie tylko po jakim czasie?
I ile to jest wg. Ciebie max dawka teraputyczna?
Tak czy siak słyszałam nawet o osobach, które w ciągu roku na pregabie potrafiły przytyć i z 30 kg, także mam farta.
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”
Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu
Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.