Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
06 grudnia 2020SINMAIN pisze: Witamina C osłabia działanie fetki?
06 grudnia 2020jqsxx pisze: Czy po 2 dniach amfetaminy to normalne ze kokaina nie zadziałała ani trochę? Jedzenie, picie, witaminy, sen all done i wczoraj wieczorem chciałem zjeść trochę kokainy na odmulenie, ale jedynie chciało mi się rzygać od smaku spływu. To nie wina jakości, jem sobie raz na tydizeń po 100mg x2, cały czas ten sam worek i zawsze jest najwyższa jakość, a wczoraj w końcu zmarnowałem 0.5g i tylko gorzej się czułem.
09 grudnia 2020Pompejszyn pisze: Normalnym jest miec cisnienie co chwile na kolejna kreche? Mija juz 2 godzina a ja co conajmniej 30min musze zapierdolic kreche ok 70-80mg i wciaz czuje niedosyt, z kolei organizm mam wrazenie jakby ledwo dawal rade :o Uczucie jakby nie robila mnie ta feta jak wczoraj czy przedwczoraj :/ Spalem pare godzinek dzis, troche niespokojnie, ale zawsze cos.
Ostatnio gdy mialem sztukę, mówię zrobię sobie jedną większą zeby nie dorzucać co chwile... Nie zdążyło dobrze spłynąć a juz myśle zeby kolejną robić XD generalnie staram się nie przekraczać ok. 0.7 na raz, zawsze jakies 2 krechy muszą mi zostać na następny dzień. Mógłbym opierdolic sztukę na raz (w sensie dorzutki co jakiś czas) ale mam jeszcze to pohamowanie i świadomość ze jutro będę zdychał mnie odpędza. No i tez szkoda mi sortu, bo sorcik jest dobry jak na tutejsze standardy i po prostu szkoda mi go tak opierdolic łapczywie.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.