Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Co jeszcze? Zajebiście śmieszna rzecz, kiedy oglądając filmik na telefonie zasypiam, a potem śni mi się to, co oglądałem, albo to, co aktualnie leci z głośnika telefonu kiedy ja leżę na blackoucie. Ten moment, kiedy ogarniasz, skąd w pierwszej kolejności wziął się taki pojebany sen. No i co więcej tu tego, zapraszam do dyskusji ugółem i dzielenia się wrażeniami całe te
(Tak, Major i Kononowicz też mi się śnili kiedy odpłynąłem podczas oglądania jak Major psznie je XD)
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Po prostu nie są jakieś pokręcone, czy abstrakcyjne tylko właśnie tak mega realne. Długo się je pamięta. Raczej ciężko odzyskać świadomość podczas sny po g.
Przecież z medycznego punktu widzenia to nie jest normalny sen tylko śpiączka.
Innymi razami gdy się nieco przelało człowiek budził się ze snów zdezorientowany i zdawały się one w pierwszych kilkunastu sekundach rzeczywistością dopóki człowiek nie doszedł do siebie i uświadomił, że jest gdzie indziej.
-Kuba!
Wkurwiłem sie ze mnie budzi i powiedziałem w koncu
-Co?!
- Co? Co nic nie mówiłam
XD
Albo myślałem ze sie spuznilem do pracy i nie mogą mnie obudzić na szczęście wstałem z strachu orzed budzikiem
Sen nr 2.
Śniło mi się że jestem zakażony jakimś wirusem i wszyscy ludzie chcą mnie złapać i zlikwidować. Chowałem się i uciekałem jak jakiś szczur. Wkoncu się obudziłem.
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.