Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Temat się przewijał, ale nie było poruszanej kwestii hardcorowej orgii xd Zastanawiałam się czy najlepszy będzie mefedron, metamfetamina, pochodne mefedronu - metafedron 3mmc, klefedron 4cmc czy jakieś inne izomery? A może mix z amfetaminą? Będe niezwykle wdzięczna za wszelką pomoc i poradę.

:nos:
Dawanie dupy za dragi podnosi moja samoocenę :świnia:
  • 468 / 60 / 0
chyba z tego wszystkiego co zażywałem na przestrzeni lat, największe libido (niepohamowane) oraz najlepsze pomysły miałem po 3cmc - oraz amfetaminie, ale po tej drugiej czasem kuśka odmawia posłuszeństwa. metaklefka ma tylko jeden minus - zapierdala kichawę jak wosk
po molly, mefce i piko jestem zbyt rozpierdolony, zeby myslec o wsadzaniu chuja w dziurę :D
  • 306 / 36 / 1
do którejkolwiek z substancji które wymieniłaś dołóż GBL - zredukuje niepożądane działania stymulantów
we were somewhere around Barstow
  • 1 / / 0
Jebnij piko i na to wiadro
Polecam jest zajebiście długo i dobrze trzyma
Możesz jeszcze dojebac Molly jest ekstra 💪💪😎
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont

Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.

Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód

Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.

Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?

Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.