Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 1669 / 305 / 0
@london5 tak, to ja napisałem %-D Na początku nie chciałem się zgodzić na hospitalizację, bo tłumaczyłem, że faza mi zeszła i grzecznie wrócę do siebie, ale nie - kutas jebany zadzwonił po ordynatora, który z jakiegoś paragrafu stwierdził, że muszę się u nich położyć. Karma wraca, chcieli zdrowego położyć, to potem mieli %-D
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 3 / 2 / 0
4x 100 wódy....z wszywka w dupie i jakieś linie ściery żeby mi alko zeszło, tak se to wymyśliłem. Chytry plan zakończony, interwencja pogotowia i milicji
  • 5924 / 1223 / 43
To była połowa roku 2013. Ciąg na apvp, wielokrotnie wzywana karetka (przez wspoldomownikow) w końcu z asystą policji. Ratownicy medyczni wraz z policjantami należeli do szajki mordujących ludzi - widziałem ich wielokrotnie kiedy kręcili się w okol bloku w ciągu ostatnich dni. Chcieli mnie zakneblować, wstrzyknąć truciznę do krwi i zakopać w lesie. Dramat.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 641 / 98 / 0
07 listopada 2020Harrissonsort pisze:
4x 100 wódy....z wszywka w dupie i jakieś linie ściery żeby mi alko zeszło, tak se to wymyśliłem. Chytry plan zakończony, interwencja pogotowia i milicji
W to nie wierzę, z normalną wszywką nie ma szans wypić tyle wódy, prędzej się przekręcisz. Może Ci wszyli placebo albo się otorbiła...
  • 3 / 2 / 0
Tak masz rację po placebo mi ciśnienie skoczyło, obrzęk twarzy się pojawił i głowę rozsadzał puls. Nie wiem ile Tobie zajmuje wypicie sety, ale ja to zzerowałem w jakieś 45 sekund.
  • 2302 / 399 / 0
seta to małpka, prawda? no to wypić ją na raz to żaden problem...
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3273 / 930 / 5
Małpka to 200.
https://url-shortener.me/GW4U
Podziel się posiłkiem, chamie
  • 2302 / 399 / 0
@DelicSajko ja pilem po 100 ml ...
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5924 / 1223 / 43
Bez spamu.
Lubię czytać ten temat, niektóre posty przerażają.

"Witam. Utworzyłam tu konto bo to moja ostatnia nadzieja. Mój kolega-zażył coś prawdopodobnie po raz pierwszy. Nie wiadomo co to było. Myśle ze jakiś dopalacz. Od tygodnia nie śpi,wciąż krzyczy,rzuca się,jest przypięty pasami w psychiatryku. Ma 19 lat. Krzyczy ze jest bogiem. Nie wie kim sam jest ani kim są jego bliscy. Krzyczy. Rzuca się. Nie można podać mu nic. Ma bardzo dużo siły. Nie śpi od tygodnia. Poprawy brak. Prawdopodobnie Zaczyna wchodzic w stan agonalny....co mógł wziąć,na co to wyglada i czy jest jeszcze szansa,ze z tego wyjdzie?"

Nastąpiło silne uszkodzenie mózgu.
Gość nie przeżył.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 2302 / 399 / 0
przeznaczenia nie oszukasz, jak ktoś ma być łotrem to będzie łotrem.
ODPOWIEDZ
Newsy
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania

Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.

Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot

Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.

Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"

Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.