Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
Przeczytajcie to.
Ja już mam załatwiony Import docelowy.
Pzdr.
I tutaj nasuwa mi się pytanie : Czy aby częste walenie konia może opóźniać moje dojście do zdrowia. Mianowicie podczas orgazmu uwalnia się dopamina itp. a co jak częste walenie "wypłukuje " mnie z tej dopaminy a ja mam uszkodzone połączenia dopaminergiczne czyli te odpowiadające za przepływ tej dopaminy.
Może to w jakiś sposób wpływać na stan mózgu ? I tak testowałem sobie i zaprzestałem samogwałtu na 4-5 dni. Wiecie ze było lepiej ? tylko kwestia czy to było placebo czy nie (wiele innych czynników mogło mieć na to wpływ niekoniecznie samo zaniechanie walenia). Bez trollingu...Sorry za offtop ale to jest w związku z moją encefalopatią = Ludzie z działu masturbacji mogli by nie być w temacie.
BTW. dzisiaj przebiegłem 3 km :)
PS. za częste mam na myśli raz co dwa - trzy dni.
ale encefalopatia, trzeba by było zasięgnąć badań, których póki co nawet nie szukałem... z pewnością "brak sexu" daje mi szybszą regenerację powysiłkową, możliwe, że to tyczy się także jako takiego "zdrowienia" organizmu, z wszelakich DEnorm
temat wart zbadania...
https://www.facebook.com/cafenauka/vide ... 9620721569
Polecam
juz zgloszony do przeniesienia
"Ognisko hipodensyjne w mózgu wskazuje na wystąpienie udaru niedokrwiennego mózgu. Udar taki może powstać np. w przypadku niedrożności tętnicy mózgu."
to by się zgadzało z tym podwyższonym sygnałęm istoty białej...
Ale w rozpoznaniu ogólnym mam wpisane - encefalopatia, ale może zasugerowali się tym co im mówiłem, że dawałem iv mieszankę pseudoefedryny z octem i nadmanganianem potasu...chuj wie, ale według mnie gdyby to była rzeczywiście encefalopatia to bym miał uszkodzoną wątrobę i podwyższony poziom manganu we krwi. A moje objawy są bardziej typowo udarowe niż manganizmu...Problem polega na tym, ze nie mam kasy na ponowny rezonans magnetyczny czy powtórne tak szczegółowe badanie, bo jestem nieubezpieczony... i tylko jedynie na czuja i spekulacje mogę się jedynie domyślać i analizować.Zapraszam do dyskusji.
Pierwsze dwie zyly i mimo ze u babci sprawnosc intelektualna ponoc troche spadla, to mowa i ruch w pelni odzyskane. U wuja brak zmian po okresie rewitalizacji.
Pamietam nootropil i jumex.
Moze miales udar, ale poczytaj jakie są glowne objawy- niedowlad ktorejs strony, zapominanie mowy itd.
Zaburzeń intelektu nie masz na pewno.
Swieze spojrzenie zawsze dobre
"Rutyna to rzecz zgubna "
te gorsze przypadki, nie potrafily sie wyslowic
pukali fioletowom ciecz
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu
Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.