Dział poświęcony dyskusji na temat testów służących wykazaniu, że osoba spożywała narkotyki, oraz służących zidentyfikowaniu substancji w materiale.
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Cześć.
Idę dzisiaj na noc do klub i chciałbym wrzucić pigułkę. Niestety jestem prawie pewien, że rano rodzice zrobią mi narkotesty. Mam nietypowe pytanie. Czy MDMA od razu dostaje się do moczu, czy jest szansa, że jeśli testy z moczu będą robione kilka godzin po zażyciu to jeszcze nie zostanie wykryte? Czy da się jakoś oszukać taki test? np. czy wypicie dużej ilości wody, żeby rozcieńczyć mocz coś pomoże?
  • 28 / 7 / 0
Wyjdzie.
  • 2 / / 0
No i wykryli? Bo mam podobną sytuację i sie wacham czy wziąć czy nie.
  • 1 / / 0
No cóż, MDMA niestety jest wykrywalne w moczu jako amfetamina, więc na zwykłym teście oczywiście wyjdzie. Z tego co mi się wydaje znika po około 4 lub 5 dniach.
  • 28 / 3 / 0
siema jest różnica czasowa obecności emki w moczu biorąc sniffem a oralem? chciałbym żeby zeszło jak najszybciej w te 3-4 dni i wydaje mi się że sniffem szybciej chyba
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.