Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 89 / 7 / 0
14 października 2020MaszMozeGume pisze:
11 października 2020DonDzonson pisze:
Czekam właśnie na przesyłkę z C-liquidem na bazie tego canna. Jestem bardzo ciekawy działania, na zagranicznych forach sporo info, na hyperreal niewiele.
Jak tylko z żoną stestujemy zdam relację.
Czekam na twoja opinie Zdaj relacje co i jak :p :liść:
Hmmmmm już po testach. Mam dość mieszane uczucia. Odczynnik bez dwóch zdań mocny. Smakowo w liquidzie świetnie w ogóle nie czuć tej chamskiej chemii jak przy paleniu maczanek.
Co do długości działania to bez żadnej tolerki standard to w granicach 60min w miarę palenia skraca się do 20-30min.
Bardzo mało w tym euforii, dużo dyso nieogaru, takiego podstawowego odurzenia i mega chęć na dopalenie.
Spróbować można ale z żoną jesteśmy zgodni, ze to taka zabawka raz spróbować i zapomnieć.
  • 11 / / 0
Po ponad 3,5 rocznej przerwie, z czego w tamtym czasie spokojne 3 lata w ciągu na maczanach, stwierdzam iż jest to naprawdę mocny kanna. Na pierwszy test poszła dzida w proporcji około 6-7? (tytoniu) : 1 (kadzidła), weszło po około 10 sekundach od wzięcia bucha, co mnie nieźle zszokowało, gdyż bardzo dawno nie miałem do czynienia z taką potęgą. Nieogar i bajzel na bani przez intensywną godzinę, trochę przyspieszona akcja serca, później zeszło lajtowo, ale zamuła pozostała.

Naprawdę radzę uważać, gdyż można się nieźle zaskoczyć.
  • 14 / 4 / 0
Zrobiłem maczankę z 1g 5F-MDMB-2201 (pomarańczowy sort) 1:50 i 1 lufa robi jak delikatne mj. Mogę nawet 2 lufy czy 3 spalić bez jakichś mocnych wykrętów
( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚ Efe Mefe Klufe Flefe! Z katynonów rób se krechę!
  • 14 / 4 / 0
Tolerka to jakaś masakra. Niby 1:50, a najpierw było elegancko. A teraz 5 pełnych luf dla effektu 'typowego zjarania' :płacz:
( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚ Efe Mefe Klufe Flefe! Z katynonów rób se krechę!
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Ucieczka zakończona w jeziorze

Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.

Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków

Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.