Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
W barcelonie kupisz wszystko jeśli przejdziesz się nocą po la rambli , kazda prostytutka i kazdy koleś stojący pod ścianą ma coś do sprzedania . Jeśli chodzi o jakość to różnie ale wydaje mi się że duża ilość osób ma ten sam towar
  • 207 / 2 / 0
19 sierpnia 2020faltaderespeto pisze:
Farlopa ver koko jest w kazdym hiszpanskim miescie, absolutnie kazdym bez wyjatku 😉 Hiszpanie uwielbiaja kokaine i mowie to z perspektywy osoby mieszkajacej tu juz ladnych pare lat, ktora widziala 50 letnich gosci walacych lagi 🤪 Tylko tutaj raczej sie nie lubi guiris i bez Hiszpanskiego nie ogarniesz nic sensownego po za emka i ziolem.
Potwierdzam przypadkowo Hiszpan zapytał mnie o papierosa poczestowalem go. On mnie za to zapytał czy chce coś. No zupełnie inna jakość i cena :) Nie warto kupować od tych co na Ciebie koczują 😅 I dalo rade bez hiszpanskiego xD
  • 853 / 56 / 0
W rejonie Malagi mogą być problemy bo oni tam mają najgorsze prawo w całej Hiszpanii.
Pozamykali wszystkie CSC a ichniejsza Civil Guardia się nie pierdoli więc tam jakieś wałki mogą być a w mniejszych miejscowościach,podlegających Maladze, to nikomu nie chciało się nic załatwiać poniżej 50 euro.

Reszta, ta 'nadmorska', to luz. Przy lockdownie, znalezienie ziela zajmowało mi kilka minut, po zrobieniu normalnych zakupów:D. koks też proponowali ale nie chciałem ryzykować, bo dile, pracujący zazwyczaj w klubach, z dnia na dzień potracili pracę i z tego co mi mówił akurat koleś z Ukrainy, co mieszkał tam z 10 lat i czekał akurat właśnie na koks , to tam już do bójek dochodziło.
Sam zresztą miał podbite oko;). Ale przyszedł 'gringo', ten zagadał o zielsko dla mnie i za chwile już je miałem.

Innym razem wychodząc ze sklepu zagadałem pierwszego spotkanego czarnego - 5 minut i po robocie i tak jak pisałem. Było to po sezonie i w sytuacji gdzie miasto było zamknięte a za nieuzasadnione wyjścia, czy nawet gadanie w 2 osoby, można było 600 euro mandatu dostać.

Stąd pojawiły się 'wypożyczalnie psów'.:D. Ok. 10 Euro za godzinę heh. Psy to jak karty Vip się zrobiły, my mieliśmy swojego ale pewnego dnia napatoczyła się Civil Guardia i wydukała 'Dog one person', więc czasami trzeba było się przed nimi ukrywać jak szliśmy w dwójkę;).

Piszę o początkach marca, gdzie cały ten cyrk się zaczął.
  • 5 / / 0
Re: Hiszpania
Nieprzeczytany post autor: psxxx »
Jest ktos z portugalii galicji? Chetnie sie zwafluje :)
  • 5 / / 0
Re: Hiszpania
Nieprzeczytany post autor: psxxx »
Poznam jakiegos w miare normalnego wspolrycerza z tych wlasnie rejonow:) Co do Bilbao to bylem przejazdem, wszystko ogarniete w 30 minut, wystarczyło podbic do pierwszego lepszego bezdomnego. W centrum dzambusy sypia ci weeda na przypal z takiej samarze jak z biedry.. Co do H to pakują w kulki 500 razy owiniete folia. Ciekawe jak to rozpakowuja na cisnieniu. Z 10 lat temu bylem w porto, tam to byla plaga tego helu, na samym dworcu podbilo do mnie z 10 opiowrakow ale ze bylem z mamusia to umówiłem sie na następny dzien po 5 brauna 10 koko i 20g palenia tylko ze akurat tego dnia nielismy wrocic do hiszpania. W sunie teraz jak tak oatrze to nie smieszne ze oni tak czekali:p
  • 7 / 1 / 0
Na Majorce jest miejsce nazywane super marketem. Kupisz tam wszystko, ale trzeba uważać, bo często naloty policji są.
Son Banya, obrzeża Palmy
  • 207 / 2 / 0
Msmy jakieś ciekawe leki bez recepty w aptece?
  • 207 / 2 / 0
Mordy kupię gdzieś alicante torrevieja 3mmc? Widzę że nie jest ono zbanowane dalej...
  • 207 / 2 / 0
Kupiłem różowe piguły
Kształt przypominają tabletki apelu różowego koloru z poniedziałku.Po jednej poczułem lekka w banie
Może ktoś powie co to może byc?
  • 389 / 28 / 0
@damian354 to może być wszystko, stawiam na być może jakieś 70mg (?) MDMA jak mówisz że ledwo poczułeś. Nie wiadomo co to może być i to głupie łykanie chuj wie czego z ulicy.
Uwaga! Użytkownik vzpe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ucieczka zakończona w jeziorze

Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków

Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.