ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Będę niedługo brał pierwszy raz MDMA w krysztale (w sumie nie ale za pierwszym razem jadłem połówkę piguły i oprócz spoconych rąk nic nie poczułem).
Tutaj pada kilka pytań:
-czy dawka 2g/kg to dobry pomysł przyznam że lubię za mocno %-D
-czy MDMA jest ciekawsze/lepsze od klefedronu pod względem działania (uboki nie są mi straszne)?
-warto coś suplementować albo przyjąć jakąś dietę aby weszło mocniej?
  • 1681 / 561 / 0
Osobiście uważam, że żaden beta-keton nie ma podbicia do MDMA, ale tak jak już pisałem wcześniej, osoby które waliły b-k wiele razy mówią, że po pigulach nic nie czują.

Tak, suplementuj produkty z tryptofanem i żelazo.

2mg/kg to nie jest strasznie dużo. Nikt Ci nie będzie pisał, czy to bezpieczne czy nie, bo możesz mieć problemy np z sercem i potem ktoś Cię będzie miał na sumieniu.

Na przyszłość zajrzyj do FAQ, na litość boską. Wszystkie te pytania padały już dziesiątki razy. Ani nie będziesz musiał czekać na odpowiedź, ani ktoś nie będzie w wątku głównym pisać o tym samym n-ty raz.

Teraz to byle piguła ma 150-200mg lub więcej i ludzie takie jedzą i żyją. Nie polecam jednak walić kilku takich jednego dnia, bo te dorzutki będą słabo działać, a skutki uboczne będziesz czuć kilka dni.
  • 2714 / 512 / 0
15 października 2020crash654 pisze:
Tutaj pada kilka pytań:
-czy dawka 2g/kg to dobry pomysł przyznam że lubię za mocno %-D
Pewnie chodziło o 2mg/kg, bo po 2g/kg wylądowałbyś w plastikowym worku.
Jeśli nigdy nie miało się do czynienia z jakąś substancją zawsze należy zaczynać od najmniejszych dawek - nie wiesz jak na Ciebie zadziała. Mówiłeś, że pół piguły na Ciebie nie zadziałało, ale po pierwsze nie jesteś pewny, że było to MDMA, jeśli ich nie testowałeś odczynnikami, po drugie nawet jeśli było nie wiesz jaka dawka w nich siedziała (tak przynajmniej wnioskuję, skoro nic o tym nie napisałeś).
Tak więc z jednej strony zgodzę się z powyższym, że 2mg/kg to nie jest jakaś kosmiczna dawka, z drugiej strony teoretycznie nie jest też mała.
-czy MDMA jest ciekawsze/lepsze od klefedronu pod względem działania (uboki nie są mi straszne)?
Jeden rabin powie tak, drugi powie nie.
Czy kokaina jest lepsza od amfetaminy? Czy Porsche jest lepsze od Ferrari? Czy brunetki są lepsze od blondynek? Czy wódka jest lepsza od whisky? Czy piłka nożna jest lepsza od ping ponga? Można tak wymieniać w kółko - każdy ma swoje gusta i inne preferencje.
-warto coś suplementować albo przyjąć jakąś dietę aby weszło mocniej?
MDMA samo w sobie działa mocno, więc myślę, że zamiast szukać cudownej diety warto byłoby zrobić po prostu przerwę od dragów.
Piszę o tym, ponieważ aktualnie w całej Europie jest mnóstwo MDMA oraz piguł o zajebistej jakości. Ta substancja przeżywa swój renesans i trzeba bardzo się postarać, aby dostać kiepską emkę / piguły, no chyba, że Twoim dostawcą jest 20 letni łysy Sebastian o unikatowym pseudonimie "Siwy". Dzisiejsze piguły zazwyczaj oscylują w granicach 250-350mg/jedna; twierdząc, że przyjąłeś połówkę można założyć, że spożyłeś około 150mg. Jeśli taka dawka sprawiła, że "tylko spociły Ci się ręce" to znaczy, że albo masz konkretnie przetyrany mózg i należy zrobić detoks zanim będzie za późno, albo ważysz z 200kg.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 232 / 15 / 0
^
"Czy kokaina jest lepsza od amfetaminy?" Oczywiście, bo po koksie jest coś więcej niż zwykłe pobudzenie jak po 20 kawach
  • 156 / 59 / 0
Dla mnie najbardziej uzależniająca w emce jest nie miłość do innych ludzi, ale miłość do siebie. Lubię swoje myślenie, lubię swoją otwartość, lubię swoje odbicie w lustrze, no a potem trzeźwieję :trucizna:
  • 349 / 102 / 0
15 października 2020TymekDymek pisze:
Tak, suplementuj produkty z tryptofanem i żelazo.
A czemu zelazo?
Moi drodzy hyperrealowicze, proszę o nie składanie mi ofert sprzedaży, ani zakupu leków, ani innych środków, szczególnie tych nielegalnych. Jeżeli macie jakieś pytanie dotyczące leków - piszcie śmiało, w tym mogę pomóc.
  • 1681 / 561 / 0
Żeby zębów nie stracić 😆

Fuzja - 909

Sorry, we łbie mi się posrało. O magnez chodziło. Proszę o scalenie.
  • 37 / 9 / 0
Siema, mam takie pytanko odnośnie dorzucania, nigdy tego nie robiłem, zawsze bazowałem na jednej pixie czy szczypcie kryształu i jestem ciekawy, jak z efektem po dorzutce towaru. Efekt się wydłuża, czy nasila ? A może jedno i drugie? Dzięki z góry za rady. Pozdro
  • 2714 / 512 / 0
16 października 2020Yolocaust pisze:
^
"Czy kokaina jest lepsza od amfetaminy?" Oczywiście, bo po koksie jest coś więcej niż zwykłe pobudzenie jak po 20 kawach
Uważam tak samo, ale spytaj zapalonego amfetaminiarza o opinię na temat koki - powie Ci, że koks to gówno i w ogóle nie działa, nie to co polska krajówa %-D

EOT z mojej strony, chodziło mi jedynie o przykład.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 349 / 102 / 0
16 października 2020TymekDymek pisze:
Sorry, we łbie mi się posrało. O magnez chodziło. Proszę o scalenie.
%-D
stracilem dobre pol godziny szukajac zwiazku pomiedzy zebami, szczekosciskiem i magnezem, ale nic nie znalazlem, wlasnie mialem pytac coz to za tajemniczy mechanizm
Moi drodzy hyperrealowicze, proszę o nie składanie mi ofert sprzedaży, ani zakupu leków, ani innych środków, szczególnie tych nielegalnych. Jeżeli macie jakieś pytanie dotyczące leków - piszcie śmiało, w tym mogę pomóc.
ODPOWIEDZ
Newsy
Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.