Uwaga!
Dyskusje w działach Psychofarmakologia i Syntezy winny mieć charakter możliwie jak najbardziej ścisły i naukowy. W trosce o realizację tego celu posty wszystkich użytkowników muszą zostać zaakceptowane przez moderację.
Moderacja zastrzega sobie prawo do usuwania/nieakceptowania postów, które nie spełniają powyższych założeń, nawet jeżeli są zgodne z regulaminem!
11 października 2020dopaminowybankrut pisze:Tak jest naprawdę?11 października 2020hubii pisze: ...których nie można już raczej zmienić (neurony zaschły), ...
Sory, że się wcinam, ale na serio neurony mi w mózgu zaschly??
Oczywiście, że nic straconego i uczymy się codziennie czegoś nowego, ale wg mnie to tylko promil to co mózg wpierdalał w dzieciństwie niczym młody pelikan
Poczytaj...
...a to powiedz mi czemu mi zwiekszyło wychwyt zwrotny noradrenaliny a nie chce zwieszyc dopy. Przecież to chyba te same neurony?
11 października 2020hubii pisze:
Poczytaj...
...sluchaj mi zależy, żeby poznac PRAWDE ( nawet ta najgorsza)
Czy bede już zjebany do konca zycia?
Tego nie znajde w necie, dlatego zwróciłem się z pomocą do fachowców.
Wiem, że mi nie ufacie bo miałem psychozy itd. Ale otworzyłem się przed Wami nie bez przyczyny.
Piszesz że wypalilo mi neurony - ok. Przynajmniej wiem na czym stoje.
11 października 2020dopaminowybankrut pisze:No właśnie malo jest informacji na ten temat w necie. Wszystko jest zaowalowanie niejako tajemnicą.11 października 2020hubii pisze:
Poczytaj...
Trochę to ciekawe, ale chuj z tym.
Na logikę - mózg był kiedyś mały i przestał rosnąć do któregoś tam wieku, ale to taki argument z dupy.
11 października 2020dopaminowybankrut pisze: ...sluchaj mi zależy, żeby poznac PRAWDE ( nawet ta najgorsza)
A jaka jest najlepsza? Ćpać bez konsekwencji i zjazdów?
11 października 2020dopaminowybankrut pisze: Czy bede już zjebany do konca zycia?
Wg kogo zjebany? Jak wg siebie to chujowo. Jak wg innych to jebać innych oprócz lekarzy.
11 października 2020dopaminowybankrut pisze: Tego nie znajde w necie, dlatego zwróciłem się z pomocą do fachowców.
11 października 2020dopaminowybankrut pisze: Wiem, że mi nie ufacie bo miałem psychozy itd.
11 października 2020dopaminowybankrut pisze: Piszesz że wypalilo mi neurony - ok.
Napisałem, że niektóre będzie ciężko zmienić, a nie, że wypaliło.
11 października 2020dopaminowybankrut pisze: Przynajmniej wiem na czym stoje.
11 października 2020dopaminowybankrut pisze: Gdzieś w necie czytalem że ten kolpixol np wyżera od 65% gdzies do 78% neuronów.
11 października 2020dopaminowybankrut pisze: ...a to powiedz mi czemu mi zwiekszyło wychwyt zwrotny noradrenaliny a nie chce zwieszyc dopy. Przecież to chyba te same neurony?
Receptory (przyjemność) niszczą się i powstają na bieżąco, to naturalne, więc nic straconego. To neurony (zachowania) są ciężkie do zmiany.
Jeśli chcesz ustabilizować swój nastrój to ok, ale jeśli chcesz ustabilizować nastrój żeby dalej ćpać (prawda?) to... ile walisz tej fety, że tak Ci odpierdala?
Bierz mniejsze dawki w dłuższych odstępach czasu to nie popalisz kabli. Albo spróbuj czegoś innego i staraj się nie mieszać więcej niż 2 rzeczy i tyle. Najlepiej jedną.
Dobra idę grać w CSa
Dostepna jest amfa, mefedron, MDMA, wszystko...
To tak legalnie?
I to rzeczywiście są prawdziwe specyfiki?
Jak to możliwe, że tak na legalu sprzedają przez internet?
Jedno wiem na pewno. Zamierzam to przetestować jak tylko wpłynie mi kaska, zamiast bawic się w jakieś syntezy.
11 października 2020dopaminowybankrut pisze: fety juz nie bralem jakies dobre dwa lata wiec to napewno nie efekt odstawienny. Powiem Ci ze przyjebalbym kreche ale tak jak wcześniej wspominałem przez chorobe zniszczylem wszystkie kontakty społeczne także nie wiem nawet jakbym mial ja zdobyć.
Napewno zakrece się w temacie stymulantow tylko że (jak wcześniej juz wspomnialem) te antypsychotyki blokuja efekt euforyczny feciska i innych stymulantow. Dlatego musze zrobic jakis eksperyment np. z efedronem, zeby sprawdzic dope czy dzialaja na mnie stymulanty czy nie... to może być problem osobniczy ale nie wydaje mi się, mysle ze te leki antypsychotyczne sa tak zaprojektowane żeby wylaczaly uklad nagrody.
Trzeba by tu zrobić całkowicie pół roku na sucho i dodać diete, sport. Dopiero po tym czasie można myśleć co dalej. Takie niezbędne minimum.
Ja wiem co to za ból. Sam mam śmietnik .
@hubii to uczucie że nie możesz się wywlec z domu. Doskonale znam to, ciesz się że nie znasz.
Najgorszy ból to wlaśnie nie wiedzieć co Ci dokładnie dolega i czy to czekanie ma sens... rozumiem więc też to zniecierpliwienie.
Odyseusz 10 lat wracał do Itaki. Dzisiaj jesteśmy strasznie zniecierpliwionymii ludżmi i chcemy efektu na teraz. Zwłaszcza jak się ćpało i wystarczyło załatwić towar żeby się dobrze czuć. Po czasie się zapomina co to znaczy włożyć wysiłek by się dobrze czuća nawet zaczyna brakować sił.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Bez tego nie jestem zdolny do zakochania się.
Lobotomia podwzgórza.
Piribedil
Karbegolina?
I odwyk od dopaminowych hajów.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news/klefedronfabrik5.jpg)
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/aptekadyzurna.jpg)
Rewolucja w receptach na opioidy przyniosła skutek? Przepisy miały uderzyć w receptomaty
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/3-448290.jpg)
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków
Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/diler_warszawa_15.jpg)
18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy
Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/robert-rutkowski00.jpg)
Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu
Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.