Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
14 września 2020EvilDead pisze: Pozdrawiam tych którzy mają jeszcze afterglow, zazdroszczę w chuj. Ja to mam tak że mam tripa, powoli schodzę i do spania. Żadnego przyjemnego afterglow jak to było kiedyś, bajeczne czasy
Prawdę mówiąc to trudno powiedzieć że alko w takim wypadku podbija DXM, bo siła obu jest prawie taka sama. Dawka DXM jest jak najbardziej aktywna, ale jakby pusta i bezcelowa, tak samo jak wypicie 2 piw dla samego działania alko a nie tylko jako dodatek działający w tle jak robi się coś innego.
Razem za to dają już bardziej ciekawy stan. Jest to trochę takie podchmielenie na sterydach. Nie jest to bycie pijanym i nie ogarnianie, ani nie jest to też psychodeliczno-dysocjacyjne zdekszenie.
Bycie na 2 piwach nie jest aktywnością samo w sobie tylko dodatkiem do innych czynności.
Bycie na paczce DXM (mając już spory staż) też nie jest już za bardzo aktywnością samo w sobie.
Bycie na 2 piwach i paczce DXM jest już aktywnością samo w sobie.
Ogólnie do konkretnego tripowania na DXM jedno piwo też się przydaje, bo pomaga się wyluzować. W szczególności przed tripem, albo jak już zaczyna schodzić.
Czyli w skrócie, bez alko po prostu nie mam już tripów. Żebym mógł mieć normalnego porządnego tripa to musiałbym zarzucić pewnie 1200mg a to już marnowanie kasy jak dla mnie. Dlatego miksuje z alko i nawet po 300 potrafi być srogo.
Piwo z muzgu siano robi
Jak chce , zeby bylo 2x mocniej to jem wiecej albo laduje grejpa przed .
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
„Tysiąc jointów później” – co naprawdę dzieje się z mózgiem stałego palacza marihuany?
Brazylijska roślina jurema preta skuteczna w walce z depresją.
Brazylijska roślina jurema preta, używana od wieków w rytuałach rdzennych mieszkańców, przyciąga uwagę naukowców jako możliwy środek w leczeniu depresji. Zawiera silnie działające DMT – psychodelik, który może przynieść szybką poprawę nastroju. Choć wyniki badań są obiecujące, eksperci podkreślają, że to nie jest lek dla każdego.
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych
Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie
- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.