04 września 2020brenton pisze: Cześć wszystkim,
Mam pytanko odnośnie wpływu koki na serotoninę i ewentualne późniejsze zażycie kryształków. Sprawa ma się następująco, mieliśmy z dziewczyną spróbować kryształków w weekend, ale tak wyszło, że musimy to przesunąć o 2 tygodnie (to już rok odkąd ostatni raz coś było, więc lekko wyczekuję :D), za tydzień mam małą imprezkę, na której planowałem pierwszy raz spróbować koksu. Zastanawiam się czy jak stestuję koks w piątek to czy to będzie miało wpływ na zabawę po kryształkach tydzień później? Gdzieś czytałem, że koks działa przede wszystkim na dopaminę, ale da się też znaleźć info, że działa i na dopaminę i na serotoninę, która zgodnie z zaleceniami regeneruje się ok. 3 tygodnie. Dodam, że jak za 2 tygodnie nie wyjdzie to może być znów dłuższa przerwa i zależy mi na tym, żeby wszystko było tak magicznie jak to MDxx potrafi zrobić.. Na pewno bardziej zależy mi na czasie z dziewczyną niż na imprezie.
Pytanie jest następujące, czy koks wyczerpie mi pokłady serotoniny i będzie konieczna 2-3 tygodniowa regeneracja, czy nie ma to większego wpływu i tydzień później kryształki zadziałają tak jakbym nie spróbował koksu tydzień wcześniej?
Pomóżcie jakoś ziomki, liczę na Waszą radę :)
Najsilniejsze działanie MDMA w życiu miałem po dwóch niemieckich pigułach zarzuconych w odstępie godziny właśnie około 90min po zejściu koksu. Miałem taki turbo-zaćpany tydzień, kumpel odradzał i kazał czekać jeszcze kilka godzin po koksie, ale i tak zarzuciłem. Przegryzłem dwie pary skarpet zwiniętych w rulonik, miały z 10 warstw XD więc gdyby nie one to dziś nie miałbym zębów
Dodać muszę że byłem wtedy na 72-godzinnym ciągu na haszyszu, ale to chyba nie miało zbyt dużego wpływu.
Także śmiało, koksik Ci grochów nie zepsuje.
23 października 2020Dualizm22 pisze: CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
Dobra dodane do listy :D Ale zastanawia mnie, czy ten za 18, jako tako się nada.
Nie cytujemy postów znajdujących się bezpośrednio nad naszym postem. - {owerfull}
Możesz zrobić go sam, tyle że BHP musi być zachowane.
Bodajże 90% kwasu siarkowego i 10% formaliny. Poiprawcie mnie jak się myle, bo to kluczowe ale najpierw idzie formalina a potem kwas.
Ogólnie marquis po dodaniu do mini kawałka piguły, bądź mini kryształka, powinien zabarwić się na fioletowo/czarno.
Zazwyczaj też pixa/kryształ pachnie słodko i jest kurewsko gorzki. Ogólnie MDMA musi być gorzkie.
Dzięki wielkie. Więc wezmę tego sinka.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.