Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 473 / 29 / 0
Chodzi mi o to mordo że ta pregabalina mało ci w tym pomoże lepiej dodaj jakiś tranxene clorazepat do tego żeby było łagodnie
Uwaga! Użytkownik Nerwuseq nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 766 / 50 / 1
Szanuje za chęć pomocy, ale dam radę bez takich środków. Wydaje mi się, że alkoholika który łoi wódkę czy bełty, nie leczy się browarem. Schodziłem kilka razy z alprazolamu Cold Turkey. Choć nigdy po takiej ilości, ale zacząłem redukcje przy której pregabalina okazała się złotem.
Bo znacząco zmniejszyłem dawkę, a prega podbiła działanie alpry.
Wóz ma swoją specyfikę. Żeby ruszyć wrzucasz trójkę, luz to opcja parkowania, wsteczny to dwójka, a gaz to wsteczny.
  • 1229 / 180 / 0
Ja miałem ostatnio taką rozkmine jak natknąłem się na jakieś wpisy o Xanax SR. ten z przedłużonym uwalnianiem, ludzie piszą że lipa a mnie ciekawi jak to działa jak się wrzuci tego SR i zwykłego jednocześnie, czy wiele mocniejsza bomba itd. Probowal ktos tak ?
  • 766 / 50 / 1
Skoro to jest po prostu xanax o przedłużonym uwalnianiu, to gdyby tak zjeść jego garść. Tak, żeby dłuugo uwalniało się ale z wieeelu tabletek. Uzyskali byśmy Alpraclonam?
Wóz ma swoją specyfikę. Żeby ruszyć wrzucasz trójkę, luz to opcja parkowania, wsteczny to dwójka, a gaz to wsteczny.
  • 1229 / 180 / 0
Po poltora miecha wzialem 1.5 mg alpry i slabo, ledwo co czuc. Dowalilem 1,5 mg i 15 mg chlorprotyksen by wzmocni, zobaczymy co dalej Okazuje sie ze moglem wziac bo buchy bo jednak daloby rade tu palić ehhhhh :/ ale dobra 4 dni przerwy od ziola sie przydadza bo juz ziolo mnie zaczęło slabo klepać.
  • 2809 / 364 / 0
@rooney ja biorąc alpre dodaje 50-100mg chrolprotiksenu i szczerze mówiąc szału nie ma .. ale za to alpra + fent fajnie się komponuje: )
  • 1660 / 300 / 0
Nie za bardzo rozumiem sens łączenia alpry z antypsychotykiem starej generacji. Jedyne efekty podejrzewam, to zwiększona sedacja i zerowa euforia. Zresztą, jestem benzo purystą - benzo solo dają najlepszą fazę, no, można ewentualnie razem z pregabaliną połączyć :tabletki:
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 2809 / 364 / 0
@Teabadger alpra i pregabalina zajebiscie się komponuje jedno drugie wzmacnia
  • 85 / 5 / 0
Zauważył ktoś ze alpra brana pod język żeby szybciej weszła działa jak by inaczej niż tradycyjnie połknięta ? Troszkę mocniej i krócej to wiadomo ale tak bardziej pobudza do działania , ma się chęć coś robić , bo jak łykne to czuję relaks ale jakoś wolę SB pochilowac niż się ruszać .. albo tak mi się tylko wydaje , nie wiem ..
  • 1229 / 180 / 0
po alprze rzadko jest u mnie euforia a chlor nie raz wzmiacniał mi działanie lorazepamu więc może alpry też. Wogóle jakoś średnio jest od rana zażyłem już ze 3 - 3,5 mg alpry i prawie nic nie czuje.
Zablokowany
Newsy
Polacy robią to w samotności. W domach, nie na imprezach. A królowa jest tylko jedna

Coraz częściej używamy substancji psychoaktywnych w samotności. Szczególnie popalamy. I nie chodzi rzecz jasna o papierosy dostępne w kiosku. O czym to świadczy? – O tym, że te substancje są wykorzystywane do regulacji emocji, takich jak lęk, smutek czy napięcie – dr Gniewko Więckiewicz, psychiatra ze Śląskiego Uniwersytetu Medycznego komentuje wyniki raportu PolDrugs 2025.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.