Sam zamawiałem od różnych ludzi, aż w końcu trafiłem na dobry i tani kontakt. Do dnia dzisiejszego układa nam się współpraca. Będzie już ze trzy lata zamówień i wymian. Kontakt tylko telefoniczny.
No chyba, że to informacja z pierwszej, administracyjnej ręki : )
tylko pobranie ze sprawdzeniem zawartosci bierzcie. i nie kupujcie od ludzi co np szukacie leku np clonazepamu, znajdujecie gosc ma a oprocz tego xxx innych lekow, jeszcze kazda dawka to wtedy to psiarnia albo jakas lipa. pojedyncze spoko i mozna probowac. kontakt najlepiej przez fona a karta rejestrowana za flaszke hehe
ja latam
Są jakies mityczne grupy na fejsie podobno ale mimo próśb do kilku użytkowników twierdzących że mają tam dostęp nie chcieli się podzielić ;) Więc chyba istnieją takie miejsca a odmawiającym mi chłopom się wcale nie dziwię ;) Z ich punktu widzenia tez takiego miejsca bym strzegł jak cerber żeby jakiś przygłup nie spier**** całego przedsięwzięcia . Ale szukaj , pytaj może Tobie się uda :) Sam liczę wtedy na cynk za nakierowanie Cię na właściwy kurs który jest najwidoczniej na fejsie a nie na jakiś serwisach ogłoszeniowych ;) poszukiwaczu przygód xD
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu
Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC
To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.
CBZC rozbija packzomatową dystrybucję
Współpraca policjantów z Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości i wydziału kryminalnego z Chełmna doprowadziła do zatrzymania 44-latka, który z wykorzystaniem paczkomatów, wysyłał do odbiorców paczki z narkotykami. Przy zatrzymanym funkcjonariusze zabezpieczyli znaczną ilość narkotyków i gotówkę. Mężczyzna trafił na 3 miesiące do aresztu.