Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 778 / 51 / 1
To napewno jest psychodeliczne? Bo mi się załącza taki tryb, że całe szczęście do miasta daleko. Bo kurwwa nie przewidzisz ..to po mateuszu takiej wkręty nie mialem
Promienna Pregabalinabogini ciszy i światła. Benzodiazepiny kłaniają się w pokorze, Opiaty szepczą pieśni tęsknoty, a ja w ich cieniu trwam, lecz Dusza należy tylko do Pregabaliny
  • 3 / / 0
Być może tak na Ciebie działa ten mkowy charakter 2cb
Kiedyś na peaku koło godz 23 w deszczowy dzień miałem ogromną ochotę iść pobiegać, a ja biegam tylko jak mi autobus chce uciec :P
A co do odkurzania 2cb to mi też kolega odradzał bo doświadczył na własnej,
dlatego mając jego słowa na uwadze, połowę zjadłem, połowę wciągnąłęm, dla pewności :D
No nie warto, już nawet czysta mka chyba lepsza.
  • 5 / / 0
Zarzucenie 20mg i dopalanie sobie bonia cały czas to dobry pomysł? Dodam że zioło to dla mnie codzienność
  • 604 / 115 / 0
no bonio może dołożyć dużo do psychodelii. Ale pomysł spoko, przerosnąć cię nie powinno, możesz ładować ;]
  • 232 / 15 / 0
22 sierpnia 2020Prison153 pisze:
No nie warto, już nawet czysta mka chyba lepsza.
Wszystko jest lepsze od wciągania 2C-B
  • 4954 / 868 / 0
To fakt,okropnie wyzera nos. Ale jest dużo bardziej ekonomiczne niz oral. Wejście jest intensywniejsze.

@KarmiKlasik Na mnie 2C-B właśnie dzialalo jak coś pomiędzy MDMA a psychodelikiem. Zazwyczaj to doświadczalem mega euforii i śmiałem się że wszystkiego,psychodeli nigdy dużo nie było. Ale brałem dawki 15-20mg.
  • 232 / 15 / 0
Na szczęście są dropsy co mają 25mg, więc można po prostu je łykać, a faza i tak będzie niezła
  • 778 / 51 / 1
Zarzuciłem kolejny raz 2C-B ale już totalnie na czysto, kurwa jakie wspaniałe wizuale.. nie miałem w ogóle zbliżonej fazy do poprzednich razy gdzie brałem benzo czy dokruszyłem kawałek tablety MDMA do kolorowej ścieżki %-D
Piękna faza, teraz z pytaniem takim. Chciałbym wyciągnąć możliwie jak najwięcej z twj substancji, jednocześnie nie urwać sobię filmu.
Po 25mg miałem zajebiste kolorki, falowanie no miodzio ale myśli mocno trzeżwe.
Uniósł bym 50mg ?
Choć tak przypomniałem sobie, że po drodzę jeszcze wypiłem browarka co mogło osłabić trip. A weszło mi w lesie, w drodzę na metę .. zakochałem się w tym :*
Promienna Pregabalinabogini ciszy i światła. Benzodiazepiny kłaniają się w pokorze, Opiaty szepczą pieśni tęsknoty, a ja w ich cieniu trwam, lecz Dusza należy tylko do Pregabaliny
  • 604 / 115 / 0
Po 50mg miałbyś grubą psychodelę, nie byłoby już raczej tak miło. 2C-B to psychodelik i pomimo że bardziej rekreacyjny to nie lekceważ go
Po co od razu o 100% dawkę zwiększyć chcesz. Zarzuć sobie najpierw np. 35mg i zobacz jak na to zareagujesz

No i ofc żadnych benzo czy browarów

Czytałem właśnie o 2C-B ostatnio dużo i wielu użytkowników zgłaszało negatywne objawy i niefajną fazę właśnie gdzieś od dawek 35-40mg.
  • 3 / / 0
Dla początkujących użytkowników 2cb zdecydowanie wystarczy 10-15mg od piguly. Sam początek jest bardzo zbliżony do emki a faza przypomina wizualami LSD z taką różnicą, że ta jest bardziej mellow i łatwiej ją kontrolować. No i co ważne, zero zjazdu na następny dzień. ODRADZAM ŁĄCZENIE Z BENZO. Spłyca fazę a nie tego chyba byśmy chcieli :p Jak już to na koniec by łatwiej usnąć.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC

Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.

Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce

Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.

Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”

Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.