Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 8103 / 907 / 0
Większość leków psychotropowych przejdą bez problemu.Nie polecam dragów takich jak LSD, grzby, marihuana, koks etc.
Co do opio to w rozsądnej ilości.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 36 / 1 / 0
Szykuje mi się wyjazd do Anglii. Chcę ze sobą zabrać kilka paczek alprazolamu i relanium. Leki od psychiatry. Czy się doczepią na lotnisku? Jak się przygotować?
  • 1854 / 215 / 37
Przejrzyj wątek, sto razy było wałkowane.
  • 1 / / 0
Wie ktoś jak wygląda sytuacja z bramkami przez które przechodzą ludzie ? Czy jak dobrze skitram 1 karton kwasu przy sobie to bramki wykryją?(chce go schowac jakoś w swoim ubraniu )
:pacman: :lsd: :ręka:
  • 2642 / 556 / 0
przeciez bramki są do wykrywania metalu, ale gorzej jak ci paskiem przejedzie obok tego albo cię do komory indywidualnej wsadzą na skan
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
  • 3245 / 617 / 0
ja słyszałem o bramkach do mikrocząsteczek specjalnych na dragi, wystarczy mini aromat jakiegoś draga i bip bip już cię mają.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3245 / 617 / 0
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2642 / 556 / 0
Przy LSD nie ma zagrożenia jeśli chodzi o zapach a to o czym mówisz to fakt, takie lepsze i elektroniczne psie nosy normalnie. już było o tym pisane tu
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
  • 2251 / 383 / 0
A czemu nie w bagażu głównym?
  • 389 / 28 / 0
Przecież LSD nawet jeśli ma jakikolwiek zapach to zagaduje że jest on tak słaby że pies go nie wykryje?
Podajcie jakieś źródło gdzie są szkolone psy na obecność LSD
Uwaga! Użytkownik vzpe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.