Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 9372 / 1823 / 2
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 1678 / 126 / 0
19 lipca 2020Stteetart pisze:
03 lipca 2020Alenn pisze:
jak ma sie wrazliwe jelita i zoladek to kody sie nie bierze
ja biore po 3-4 razy dziennie 240mg x3-4 i nic mi nie jest nawet sraki nie mam a nic nie boli
zdarzy sie ze przez pare dni nie jem nic tylko kode popijam energolem zjem lody albo ze dwa batony i to tyle zadnego sniadaniia obiadu czy kolacji
ostatnio sie badalem, z 30 badan mi zrobili na krew mocz napewno nerki, watroba i prawie wszystkie narzady - skutek? zdrowy jak ryba, chory bylem ostatnio z 2 lata temu
Wiesz, ze najwiexej ubokow wychodzi jak odstawiasz cpanie?
Wiesz ze z czasem tmax dzialania spada tj rosnie tolerka plus rosnie ilosc spozytrgo narkotyku a to warunkuje coraz gorsze zjazdy.
Tylko tu uwaga - jak jestes w ciagu to bedziesz płynąć na w miare stalych dawkach tzn albo beda one troszke wyzsze niz wczesniej albo beda powoli stopniowo rosnac.

Gorzej jak juz masz swoje przerobione i po osiągnięciu pewnego pulapu narkotyk nie dziala lub dziala słabo.
A to wiaze sie z coraz wieksza iloscia przerw ;)

Zobaczysz co sie bedzie dzialo jak nad Twoim zyciem wladze przejmie praca nad tolerka.
tolerke na kode juz dawno temu ujarzmilem
240mg kody nadal mnie robi mimo ze bylem w ciagu na oxy przez miesiac po 160-240mg dziennie to i tak koda zadziala dzien pozniej
  • 27 / 4 / 0
Proszę Was i ostrzegam, jeżeli chodzi o kodeinę bez recepty na polskim rynku to tylko i wyłącznie ekstrakcja z Antidolu, to naprawdę proste.
ODPOWIEDZ
Newsy
Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.

Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.