Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Zamiast tego juz lepiej sobie szurnac 50tke ketaminy jesli masz dostep
Raz 240mg + grejpfrut.
Drugi raz 150mg, a jak schodziło to feta.
Drugi raz był bez sensu za mała dawka. Jednak pierwszą fazę fajnie bym wspominał, gdyby nie to że jakaś brzydka dziewczyna zaczęła mi wkładać swój język do ust, a ja byłem za mało asertywny
Spróbuj najpierw w domu i zadaj sobie pytanie czy chciałbyś znaleźć się teraz na domowce, ja brałem dwa razy i było ok, ale pewnie więcej nie wezmę, bo na imprezy wolę stimy.
11 czerwca 2026serotoninowy pisze: Kocham gabajeby i chuj jestem GABA wrakiem, prega 2 dzień wjeżdża wyśmienicie na wyzerowanej tolerce 750mg i z 5 kaw, a teraz chillout wyrwałem 4 żywce na promce, ale bym się napił giebla
Raz wziąłem chyba 180mg na domówce gdzie było w chuj lasek, a my z kumplem sami we 2. Okoliczności niby super, ale jak zaczęło działać to od razu totalny brak zainteresowania rozmową czy czymkolwiek i szybka ewakuacja. Dziewczyny wyglądały mi na półżywe szkielety - pozostałości po człowieku. Jak skóra którą zrzucił wąż. Ale impreza.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.