28 lipca 2020NicNieBralem2000 pisze:Co najmniej dwie godziny nic nie jeść oczywiście można coś przegryźć, nie jest powiedziane nic zupełnie pół kromeczki a nawet DWIE SZKLANKI CIEPŁEJ WODY NA ROZRUSZANIE ŻOŁĄDKA JAK NAJBARDZIEJ WSKAZANE25 lipca 2020pospolitypijak pisze: Ile wstrzymać się od jedzenia po wypiciu antków trzech. 30 min styka?
Posiedzenie samemu w domu, czill przed kompem, 400mg zaraz aplikowane.
Zobaczymy czy zagrzeje.
Obstawiam, że nie po klepie. na 80 %.Delikatnie smyrnie receptory a reszta zostanie zablokowane przez Wenlafaksyne.Tak szara rzeczywistość.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Jak narazie mija ok.40 min i powiedziałbym że zapowiada się obiecująco.
Zobaczymy z czasem, mam wrażenie że taka "samotna faza" bez znajomych, w domu chyba lepiej mnie grzeje.
Wsm nie wiem od czego to zależy że jak wychodze z domu to mi się obniża jakby faza, czy to przez jakiś stresik czy co.
Ciekawe, zdam raport za jakieś 2h co i jak.
Nie mogłem się skupić na działaniu kodeiny.Zdecydowanie wolałem łóżko czy fotel przed kompem i słuchając muzyki rozpływać się w euforii i błogostanie, paląc papierosy i pijąc ciepłą czerwona herbatkę.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
No i powiem Ci że miałeś racje... Cos tam podziałało dłużej, ale bez szału,dalej coś tam czuć ale spadek koncentracji i senność też się odezwała.
Czyli stopka jak narazie, bo sensu nie widze dalej to brać na antydepie.
Siedzac przed kompem czuje sie bardzo przyjemnie i dobrze, a nawet gadajac z kims czy chodzac juz mam wrazenie ze albo nie podzialalo, albo dziala za slabo. Mimo wszystko opio to dosc samotna uzywka, samotne doznanie pewnie dlatego najlepiej smakuje samemu.
30 lipca 2020UJebany pisze: Ja też nie lubiłem grzać w gronie znajomych [ wszyscy tylko palili trawę i pili alko i uważali mnie za degenerata i nie wiadomo jakiego narkomana ]btw.Psuli mi fazę
Nie mogłem się skupić na działaniu kodeiny.Zdecydowanie wolałem łóżko czy fotel przed kompem i słuchając muzyki rozpływać się w euforii i błogostanie, paląc papierosy i pijąc ciepłą czerwona herbatkę.
Raz że opio niebywale ciężko wyczuć i można walić scieme latami że się jest czysty, a dwa że społeczne zapatrywanie się na opio jest jakie jest i to ostatnie czym można chwalić się przed znajomymi
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.