28 czerwca 2020Mario Escobar pisze: Ok, mógłbyś w takim razie pokierować na słowa kluczowe w wyszukiwarce by o tym poczytać? Bo szczerze mówiąc, za nic nie wiem jak na to trafić.
A co do pytania o kupno na nie swoje dane, to już tak mam, że takie growkity grzybowe, dostępne w cleranecie (i z paragonem!) kupuję w "bezpieczny" sposób.
Zaś ten napój traktuje wyłącznie jako ciekawostkę na zasadzie "ty pa, faza na legalu, że sklepu".
Tu też poczytaj
cbd-t57324-800.html?hilit=Vladtepes%20cbd
24 stycznia 2020Nurkoz55 pisze: Nie rozumiem tego zamiast normalnie sobie ogarnąć jakiś normalny temat to jakieś zabawy z olejakmi CBD.
Kto wie co tam siedzi.
gdy urodzi mi się córeczka, nazwę ją majeczka
Marzenia to metylofenidat ✓, morfina ✓ , MXE X
Chuj wie, każda partia produktu będzie inna z przyczyn naturalnych. Nie wiem jak ten greenout ale po takim napitku własnoręcznie przygotowanym można mieć nawet za grubo, wychodzi taniej i masz pełną kontrole nad przyjętą dawką.
Powód: usunięto zbędny cytat
gdy urodzi mi się córeczka, nazwę ją majeczka
Marzenia to metylofenidat ✓, morfina ✓ , MXE X
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
01 sierpnia 2020UJebany pisze: W państwie PiSsu na pewno taki napój nie jest legalny.Duda i jego klika nie dopuści żeby taki twardy narkotyk pili młodzi ludzie.
Same fakty.Generalnie penalizację wprowadziło SLD w 1997r , potem w 2000r AWS-UW dobiła ćwieka. Za PiSu w 2017 r.wprowadzono legalne konopie medyczne w aptekach.
Czy mówię że PiS jest cacy i na pewno da nam legalizację na złotej tacy ? Nie, ale trzeba się trzymać faktów.
Zamiast wbijać łeb w durną wojenkę polsko-polską myśl człowieku i sprawdzaj fakty.
A napój jest legalny.Mam nadzieję że przez to że użytkowanie rekreacyjne jest niezbyt ekonomiczne nie zrobi się na niego jakiś hajp bo to przyspieszy objęcie obrotu CBD ściślejszymi regulacjami.
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.