Osobiście mam wrażenie, że faza po ABV jest bardzo mało stabilna - czasami czuję efekty już po godzinie, czasami dopiero po 4-5. Myślałam, że zależy to od tego, co jem danego dnia i z czym jem AVB, ale nawet pilnując tych czynników, często uzyskuję różne rezultaty.
Interesuje mnie Fenix MINI, oraz porcja CBD lub innego legalnego zioła dla testu.. Dotąd wcześniej testowałem już CBD w jointach - spaliłem 2 gramy na raz i efekt był zerowy. Szukam typowej dla (THC) marihuany zajawki do muzyki, gier, czy przyjemniejszych kierunków kreatywnego myślenia.. Czy jest to osiągalne?
Papierosy już odstawiłem (2 miesiące temu). Próbowałem "nootropów", bez zadowalających efektów. Na koncie mam już sporo (szkodliwych) substancji, a z leków biorę: "Olanzapinę" i " Duleksytnę"
CBD nie działa w ten sposób.Jeśli chodzi o działanie na umysł to może ci pomóc w zrelaksowaniu,uspokojeniu, wyciszeniu.Jednak nie urozmaici aktywności o których piszesz.
Terpeny @mellowdude to związki aromatyczne, więc wątpię by pomogły..
Czyli zostaje temat dużej ekonomi przy paleniu trawy®. Czy uzyskanie recepty jest osiągalne przy schizofrenii? Mój psychiatra nawet nie będzie chciał o tym słyszeć...
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki
Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.