Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 8 / / 0
Nieprzeczytany post autor: pani_dolores »
v. pisze:
coraz bardziej sie utwierdzam w przekonaniu, ze w cpaniu powinna byc granica wiekowa. wypierdalaj do psychiatry
o kim mówisz? ;p ;p
Ostatnio zmieniony 15 kwietnia 2008 przez pani_dolores, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik pani_dolores nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 627 / 67 / 0
Nieprzeczytany post autor: vester »
o autorze tego wątku oczywiście. Narkotyki są po to, zeby sie zrelaksowac, a nie dla durnych małolatów, które pozniej mają tylko schizy. I próby samobójcze.

Jak MJ tak ci siada na banie to się przerzuć na kawke z rana, wyjdzie ci na dobre.
A co Ciebie boli, narkomanie?
Stanie na klatce męczy jak samo branie.
Panie narkomanie, przestań brać, bo za karę,
stanie na klatce stanie się twoim koszmarem.
  • 915 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: feydewey »
Narkotyki są po to, zeby sie zrelaksowac, a nie dla durnych małolatów, które pozniej mają tylko schizy. I próby samobójcze.

użytkownikowi piszącemu takimi słowami daje max 15 lat: )

chłopak napisał ,że jest na studiach ,i to kwestia psychiki ,wybitnie nie wieku...
Uwaga! Użytkownik feydewey nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 20 / / 0
Nieprzeczytany post autor: 4nimal »
Wciąż nie dowierzam, że ten temat istnieje naprawdę %-D
When you dream there are no rules...
  • 8 / / 0
Nieprzeczytany post autor: pani_dolores »
wiek nie ma duzo do cpania itd chyba duzo zależy do osoby i panowaniem nad niektorymi rzeczami w swoim zyciu ale juz mi sie nie chce uzasadniac czemu,
bo to i tak niczego nie zmieni
Uwaga! Użytkownik pani_dolores nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 204 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: jaitylkoja »
witamy po drugiej stronie lustra :o)
Trust no1

Jeśli napisałem post dłuższy niż 2 zdania to znaczy że byłem najebany i nie traktuj go poważnie.
  • 627 / 67 / 0
Nieprzeczytany post autor: vester »
feydewey pisze:
Narkotyki są po to, zeby sie zrelaksowac, a nie dla durnych małolatów, które pozniej mają tylko schizy. I próby samobójcze.

użytkownikowi piszącemu takimi słowami daje max 15 lat]

Nie rozśmieszaj mnie, kwestia psychiki? A od kiedy to 16latek będzie miał silniejszą psychikę niż 26latek? Wyjątek jeden na 10 000.
A co Ciebie boli, narkomanie?
Stanie na klatce męczy jak samo branie.
Panie narkomanie, przestań brać, bo za karę,
stanie na klatce stanie się twoim koszmarem.
  • 1997 / 120 / 0
Nieprzeczytany post autor: jacok »
feydewey pisze:

użytkownikowi piszącemu takimi słowami daje max 15 lat]

czemu 15? Ty masz pewnie 16, co? :rolleyes: (nie, nie interesuje mnie twój wiek, nie musisz mi na to odpowiadać) Strasznie dużo tu rozbestwionych małolatów ostatnimi czasy, wpadają gnojki i próbują wszystkich ustawiać. No offence oczywiście.

Poza tym autor tego wątku jest kompletnym debilem; samobójstwo wydaje się być jedyną rozsądną opcją. Polecam "na Billa" - przyjebac sobie baclofen dożylnie.
Świat stracił kolory.

Hurra, diese Welt geht unter
  • 82 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Qkacz »
jacok pisze:
Poza tym autor tego wątku jest kompletnym debilem;
Moglbys rozwinac swoja mysl? Ale tak na powaznie, bez zartow i zgryzliwosci. Naprawde interesuje mnie co miales na mysli.
Uwaga! Użytkownik Qkacz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 352 / 97 / 0
Nieprzeczytany post autor: TenTyp »
A wy kurwa wszyscy od razu jaraliście piątkami, wciągaliście gramowe rajhy i w ogóle napierdalaliście od 3 kl podstawowki. SAMI. Nikt wam nic nie tłumaczył...

Kurwa, koleś się przestraszył. Jak dla mnie normalne, nie jara często, nie jest za bardzo w temacie, a od małego jest nam wpajane (słusznie zresztą), że dragi szkodzą.

Oczywiście musiała się znaleźć banda debili, pseudokozaków i pSZećpaków, chcących pokazać swoją elowość. Tymczasem np jacok i v. wypadli glupiej niż autor, ba!, autor wcale głupio nie wypadł w przeciwieństwie do "znawców" tematu. Nie jest skonczonym kretynem i dexo-emościerwem, którego jedynym celem są kolejne plateau i bycie najbardziej "pojebanym" spierdoleńcem.

[quote="milosh"]
Dzieki za odpowiedzi tym, ktoryz wzieli to, co napisalem na powaznie. Bo glupie teksty w stylu granica wiekowa j.w. nie wiem po co pisac. Bo wiekiem już jestem dawno po studiach, a i tez nie mam za bardzo co odstawiac, bo z mj mam do czyeniania bardzo sporadycznie. Ale wiecej juz tego nie dotkne... licze na to, ze tej bajzel w mojej glowie odpusci za kilka dni ]

Pewnie, że opuści. Nie jesteś w stanie kilkoma fifkami spierdolic sobie psychiki, bez stresu. W ogole o tym nie myśl.
Zwierzęta i ludzie może nie są podobni
Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
ODPOWIEDZ
Newsy
Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.

Palenie papierosów uszkadza cement. W zębach pozostają trwałe ślady po nałogu

Zęby składają się z trzech zasadniczych warstw: szkliwa, zębiny i cementu. Ten ostatni pokrywa korzeń i budową przypomina kość. Układa się on w charakterystyczne pierścienie, podobne do pierścieni drzew, które rosną z każdym rokiem. Naukowcy z Northumbria University chcieli sprawdzić, czy cement można wykorzystać w medycynie sądowej, na przykład do określania wieku ofiar przestępstw lub katastrof. I odkryli, że palenie papierosów pozostawia w cemencie trwałe ślady.

Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.