powiedzialem; kupilem twoj czas nedzarzu
po czym odbezpieczylem i wystrzelilem pocisk
czy postapilem slusznie?
Off top and warn -
wildwolf.
Wzięłam 4mg klona (do tej pory brałam 2mg, ale już się chcialam wymiksować z benzo ale coz), zaczynam coś czuć. Miałam zdzwonkę z lekarką, powiedziała, że to może być wynikiem stresu i przegrzania i dała mi zwolnienie do końca tyg wiec moze jkos to bedie
dzieki za rade zeby nie dorzucac xanów
29 lipca 2020jasimalgosia pisze: Sama jesteś? Zadzwoń po kogoś albo do kogoś. Nie siedź sama.
Nie wiem jak to przeliczyć na te z apteki - dla mnie 6mg clonazepamu = 1mg flualpry, czyli jakoś 450mg klonazepamu. Niby żyje, ale jak na sporej benzo bombie połączonej z opio skrętem.
Lecieć po rivotril? Trzymać na maleńkich (0,1mg) dawkach benzo? Służby odpadają
Jeśli coś będzie nie tak to dzwon na pogotowie. NIC MU JUŻ NIE DAWAJ.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.