Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 21 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: gwiazda »
do tego słońce wali po oczach że nie da sie znieść, ja to mam po fecie światłowstręt.
Gorąco i ten pot:/ makijaż sie rozpływa...
Ale zimą to jednak palce sinieją i się własnie wyglada jak trup wiec chyba najlepsza pogoda optymalna 23stopnie i bez razacego słońca...
"Zawsze, dla Was zawsze będę śpiewał... do końca..."  R.Riedel.[*]
  • 909 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: gynoid »
No nie wiem, ja miałam sine palce i stopy nawet jak fukałam w lecie. I do tego kąpiel z pięć razy dziennie, bo obrzydzenie mnie brało od samej siebie. Ale jedno muszę przyznać - jak się sfukałam, to właśnie prażące słońce nie przeszkadzało mi aż tak bardzo, nie męczyło.
"czasem lepiej odejść od zmysłów, by nie zwariować"
  • 123 / / 0
Nieprzeczytany post autor: diesel »
sine konczyny sa od niedotlenienia
"Kto staje się potworem ten zrzuca ciężar bycia człowiekiem"
                                                                      Dr. Johnson
  • 32 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: WojtekO »
Ostre słońce? Gorąco?? Niee!!
Dom, cień, wiatrak;p Jak gdzies latem wychodze nafurany i wracam na chate (w goracy dzien) to padam kurwa na lozko i godzine, jestem bez panowania nad formą fizyczną mojego namacalnego bytu...
I jeszcze to jasne slonce, ze kurwa nic na oczy nie widac xD Chuuujnie xD Serce nawala tylko i tyle:D
Uwaga! Użytkownik WojtekO nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 632 / 103 / 0
Słyszałam, że przy wysokich temperaturach feta działa chujowo, a właściwie to męczy przy bardzo małych pozytywnych odczuciach. Prawda to? Zaczęłam ćpać fetę stosunkowo późno i nie zdążyłam się załapać na największe upały. Robię więc teraz research, pasuje mi w sumie wiedzieć jak to będzie w lecie bo mimo wszystko pewnie i tak będę ćpać latem, nie umiem się już obejść bez tego :trucizna: Jak to u was wygląda?
W strugach deszczu dni toną, dotykam stopą dna
  • 1229 / 181 / 0
prąd to wogóle chujnia a w lato jeszcze większa, na fazie pocisz się i śmierdzisz dwa razy bardziej a na zjeździe dwa razy bardziej zdychasz

aa i nie wiem czy to tylko moje odczucie ale jak ktoś łapie psychozy i wogóle już główka nie tak pracuje to zauważyłem że właśnie w upały o wiele łatwiej o taką, ale jak koleżanka młoda stażem to raczej nie grozi, choć ogólnie nie polecam brania fety, szkoda życia choć i tak jest chujowe ale jak mózg się spierdoli to jest jeszcze gorsze

apropo pamietam sytuacje sprzed paru lat jak nawąchany opór jechałem autobusem a były te fale upałów egzotycznych w polsce i tak ode mnie jebało facetka się przesiadła i słyszałem jak mówi z oburzeniem że taki ładny chłopak dobrze ubrany a śmierdzi jak żul, potem wziąłem w domu prysznic a za godzine znowu to samo. chujówka jest walić ścierwo w upał moim zdaniem
  • 2707 / 575 / 0
21 kwietnia 2019rooney pisze:
apropo pamietam sytuacje sprzed paru lat jak nawąchany opór jechałem autobusem a były te fale upałów egzotycznych w polsce i tak ode mnie jebało facetka się przesiadła i słyszałem jak mówi z oburzeniem że taki ładny chłopak dobrze ubrany a śmierdzi jak żul, potem wziąłem w domu prysznic a za godzine znowu to samo. chujówka jest walić ścierwo w upał moim zdaniem
ja dziś pewnie będę miał identyczną sytuację do opisanej przez Ciebie, hmm.... nie wiem no, ubiorę się lekko, przewiewnie, prysznic zaraz przed wyjsciem ale to i tak nie rozwiazuje sprawy
poza tym ja w zimę też się pocę i jebie równie mocno nieważne co bym zrobił niestety

co do prysznicow to na amph wiem ze cieplych nalezy unikac ze wzgledu na ryzyko omdlenia, więc lepsze będą chłodne czy letnie?
25 sierpnia 2014Melancthe pisze:
Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
  • 177 / 6 / 0
właśnie, taka kąpiel w basenie, 26 stopni woda pod wpływem amph, jakieś ryzyko ?
  • 2707 / 575 / 0
26 stopni to nie jest wysoka temperatura wody jesli chodzi o kąpiel, jesli w tym basenie nie bedzie sie plywac ani nic takiego robic to mała szansa (ale zawsze jest) na to, że coś się stanie.
jak jestes pod prysznicem i dasz max. temperature i woda jest nie do wytrzymania to zazwyczaj jest 37 stopni celsjusza.
25 sierpnia 2014Melancthe pisze:
Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
  • 548 / 90 / 7
Ja naukowcem nie jestem ale wydaje mi sie ze to raczej roznica temperatury moze zaszkodzic w kapieli, a nie czy jest ciepla czy zimna.
Przeciez i ciepla i zimna wspomagaja krazenie.

Ale naukowcem nie jestem (jeszcze :D), wiec uwazajcie na siebie!
Uwaga! Użytkownik kupagowna6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Tysiące nielegalnych roślin konopi indyjskich usunięte z popularnego parku narodowego

W mediach pojawiła się niedawno informacja o likwidacji gigantycznej, nielegalnej plantacji marihuany w sercu Parku Narodowego Sekwoi. Dla wielu to kolejny „dowód” na szkodliwość konopi. Ale dla nas [społeczności FaktyKonopne.pl], ta historia jest czymś zupełnie innym. To potężny dowód na to, jak destrukcyjny jest czarny rynek i dlaczego tak bardzo potrzebujemy świadomej, legalnej i w pełni regulowanej branży.

Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.