Zapomniałem powiedzieć lekarzowi o tym ze przyjmuje nebiwolol.
Poza tym to biore jeszcze pregabaline,i tu też jest nie ciekawie bo pisze że moze byc wydłużony odstęp QT. Do tego jeszcze by sertralina doszła przy której jest ta sama akcja z QT.
Chyba odpuszczę.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Nie czujesz następnego dnia, że serce Ci kołocze mocno?
Trazodon nigdy mnie nie zawiódł, jeśli chodzi o ścinkę do snu, ale właśnie kolejnego dnia występuje u mnie kłotanie serca i wydaje mi się, że chodzę poddenerwowany, gotówy do wybuchu.
Mowa tu o wersji CR. Być może po XR tego nie uświadczę, skoro ma bardziej wypłaszczone działanie. Posiadam obie wersje, chyba sprawdzę to niedługo.
Może wpływ na to że nie czuje kołatania ma to że rano biore paroksetyne,propranolol 10mg i inne leki.
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.